Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.04.2018. 14:54

Job Fair 

Studenti pošaljite svoj životopis na Job Fair

Studenti i nedavni diplomci mogu svoje životopise pohraniti na stranici Job Faira.

Studenti pošaljite svoj životopis na Job Fair

Sajam poslova Job Fair ove se godine održava 23. i 24. svibnja na  Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, a organizatori, Centar karijera FER-a, Savez studenata FER-a (SSFER) i Klub studenata elektrotehnike (KSET) objavili su kako od sada mogu pohraniti svoje životopise u bazu životopisa na internetskoj stranici Job Faira, čime studenti dobivaju mnoge pogodnosti.

Životopisi će se moći pohraniti u bazu tijekom travnja i svibnja i za vrijeme trajanja sajma. Pohranjivanjem svojih životopisa u bazu studenti putem email adrese dobivaju jedinstveni QR kod koji služi kao posjetnica za predstavljanje tvrtkama tijekom Job Faira, a poslodavci će po završetku Job Faira u bazi životopisa lakše pronaći one studente čiji su QR kod skenirali.

Ponuda praksi i poslova na sajmu fokusirana je na studente FER-a i srodnih STEM usmjerenih fakulteta. Studenti će na sajmu moći razgovarati s predstavnicima poduzeća iz različitih sektora te saznati sve što ih zanima, od projekata na kojima poduzeće radi i tehnologija koje koristi do otvorenih pozicija i potrebnih kvalifikacija.

Prošle godine sajam je ugostio preko 90 domaćih i inozemnih poduzeća na 80 štandova, održano je mnoštvo zanimljivih predavanja, a posjetilo ga je preko 3000 studenata. Sajam je idealna prilika za networking i upoznavanje s tržištem rada kao i prilika za testiranje i unaprjeđenje komunikacijskih vještina bez stresa koji uobičajeni razgovor za posao donosi.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam