Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Lansirano prvo pametno glačalo
Članak
Objavljeno: 15.10.2017. 13:34

Laurastar Smart 

VIDEO: Lansirano prvo pametno glačalo

Uz pomoć aplikacije za pametni telefon s kojom se povezuje Bluetoothom, glačalo će vas pretvoriti u profesionalca za peglanje.

VIDEO: Lansirano prvo pametno glačalo

Na vrhu popisa kućnih poslova koje najmanje volimo oduvijek se nalazi glačanje, pa nas je odmah privukla vijest o lansiranju prvog pametnog glačala pod nazivom Laurastar Smart koje je razvila švicarska tvrtka Laurastar Group i prezentirala na ovogodišnjem IFA2017 sajmu u Berlinu, kao što možete vidjeti u ovom videu. 

Mada bismo mi osobno radije voljeli imati robota za peglanje, dok ga netko ne izmisli dobro će poslužiti i ovo glačalo koje bi nam trebalo uštedjeti ponešto živaca i vremena.

Prema tvrdnji proizvođača Laurastar Smart u sebi ima ugrađene tehnologije profesionalnih glačala poput ispuštanja pare u 4 jačine i vakuumskog sustava, no ono što ga čini pametnim je Bluetooth povezivost s pametnim telefonom koja će vam unaprijediti tehniku glačanja. Naime, kada ćete glačati određenu vrstu odjeće, povezat ćete se aplikacijom na interaktivni video koji će vam omogućiti usporedbu vaših kretnji sa idealnim "putanjama" glačala, pa ćete razviti savršeni skill za peglanje.

Kako ćete napredovati u glačanju, podizat ćete si razinu skilla, pa ćete od levela "početnik" doći do razine "napredni", a na kraju i do levela "ekspert", pa se može reći da ćete dobiti i svojevrsnu video igru. Pored svega ovoga, glačalo je dovoljno pametno da samo namješta temperaturu ovisno o materijalu koji glačate.

Iskreno rečeno, mi bismo i dalje radije da nam netko drugi glača odjeću, no sada barem imamo dobru ideju za božićni poklon. Cijena prvog pametnog glačala još nije objavljena.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam