Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Gadget za izradu zdravog jogurta
Članak
Objavljeno: 28.09.2017. 15:24

Yomee 

VIDEO: Gadget za izradu zdravog jogurta

Yomee odrađuje čitav proces izrade jogurta poput grijanja mlijeka, miješanja, dodavanja kultura, fermentacije i hlađenja.

VIDEO: Gadget za izradu zdravog jogurta

U današnje doba teško ćete u dućanu pronaći pravi jogurt bez aditiva, pa si ga morate sami napraviti kod kuće od svježeg mlijeka. No taj proces nije jednostavan jer između ostaloga morate provesti pasterizaciju mlijeka i dodati točnu količinu kultura (bakterija) koje će ga pretvoriti u jednu od najzdravijih stvari u ljudskoj prehrani.

Tvrtka Lecker Labs želi vam taj čitav proces olakšati, pa je proizvela gadget pod nazivom Yomee koji odrađuje čitav proces proizvodnje jogurta, što uključuje grijanje mlijeka do 85 C (pasterizaciju), miješanje, dodavanje kultura, fermentaciju i hlađenje s 50 C na 10 C, nakon čega je spreman za vaš užitak, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Jedan od posebno zanimljivih elemenata u ovom gadgetu su tablete (padovi) s kulturama (živim bakterijama) koje se same rastvaraju u mlijeku, a dolaze s raznim okusima.

Pored toga, Yomee vam omogućuje izradu raznih tipova jogurta (tekući, čvrsti, Grčki, veganski...), a njihovu proizvodnju pokrećete putem touch panela ili iz aplikacije pametnog telefona koji se povezuje na gadget Bluetoothom. Dakako, ako niste zadovoljni ponuđenim okusima koji uključuju vaniliju, jagodu i borovnicu, jogurt možete obogatiti vlastitim voćem ili nekim egzotičnim sastojcima pa ćete dobiti unikatan proizvod.

Osnovni paket će se prodavati po cijeni od 99 dolara (625 kn), a za taj iznos ćete dobiti Yomee aparat i 20 "tableta" (podova), koji će se prodavati i zasebno.

Vezani sadržaji
Ključne riječi automat Yomee Lecker Labs jogurt
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam