Nalazite se
  • Lifestyle
  • Velika fešta gaminga na ovogodišnjem Infogameru
Članak
Objavljeno: 19.11.2017. 12:59

Infogamer 2017 

Velika fešta gaminga na ovogodišnjem Infogameru

Na šestodnevnom događanju očekuje se više od 200 izlagača i 600 igraćih jedinica na više od 17.500 m2 izložbenog prostora.

Velika fešta gaminga na ovogodišnjem Infogameru

Na Zagrebačkom velesajmu će se od 21. do 26.11.2017. godine održati šesto po redu Infogamer by Reboot sajma, na kojem se očekuje više od 70 tisuća posjetitelja iz Hrvatske, regije i čitave Europe. Očekuje se da će ovogodišnji Infogamer biti najveći i najposjećeniji sajam gaminga na našim prostorima, a fokusirat će se na predstavljanje najnovijih igara i hardvera, developera, VR hardvera, analognih igara te na velike međunarodne eSports turnirima u najpopularnijim igrama.

Organizatori su na sajam doveli više od 200 izlagača, a posjetitelji će moći uživati u igranju na više od 600 igraćih jedinica na više od 17.500 kvadratnih metara izložbenog prostora.

infogamer

Na sajmu se očekuju najveći svjetski izdavači igara koji će predstavljati najnovije naslove, no nisu zaboravljeni ni domaći developeri, kao ni nezavisni izdavači, pa će se na sajmu održati i Reboot Ingfogamer Indie Games Festival, na kojem će nastupiti indie  game developeri iz čitave europe.

Pored toga, na sajmu vas očekuje i edukacija iz industrije gaminga, predstavljanje najnovijeg gaming hardvera i VR uređaja, a moći će se kupiti i obilje ekskluzivne robe s potpisom igara (game merchandise).

Osim digitalnog gaminga, na sajmu će svoj kutak imati i analogne igre i turniri, a održati će se i natjecanja u cosplayu, pa možete očekivati mnoštvo osoba odjevenih u kostime junaka iz popularnih igara.

infogamer 3

Kruna sajma će biti eSports turniri u najpopularnijim igrama, za koje su pripremljene bogate nagrade pa možete očekivati pojavu progamera koji će nam pokazati kako se igra na najvišoj razini.

Više informacija i online prodaju ulaznica možete pronaći na ovoj poveznici.  

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam