Nalazite se
  • Lifestyle
  • FIFA i EA organiziraju prvo E svjetsko prvenstvo u nogometu
Članak
Objavljeno: 28.10.2017. 13:07

eWorld Cup 

FIFA i EA organiziraju prvo E svjetsko prvenstvo u nogometu

Ukoliko upražnjavate FIFA 18 nogometnu simulaciju, pruža vam se prilika da zaigrate na svjetskom prvenstvu.

FIFA i EA organiziraju prvo E svjetsko prvenstvo u nogometu

Svim ljubiteljima nogometnih simulacija, posebice onima koji igraju FIFA-u 18 stiže zanimljiva vijest o partnerstvu FIFA-e i Electronic Artsa, koji će u kolovozu idu godine organizirati prvo "elektronsko" svjetsko prvenstvo u nogometu eWorld Cup, za koje će kvalifikacije započeti 3. studenog 2017.

U svojem priopćenju EA kaže da će se natjecatelji moći kvalificirati temeljem rezultata u FIFA Ultimate Team (FUT) Champions Weekend League online natjecanju te na živim događanjima koja se održavaju od studenog ove do srpnja iduće godine.

fgs18-infographic-final

Najboljih 128 igrača EA SPORTS FIFA 18 Global Series (64 koji igraju na PS4 i 64 na Xbox One konzolama) će napredovati ka EA SPORTS FIFA 18 Global Series Playoff natjecanjima koja će završiti u finalu FIFA eWorld Cup Grand Final 18.

Igrači će moći zauzeti svoje mjesto u kvalifikacijama na nekoliko različitih načina. Održat će se licencirane runde kvalifikacija u kojima će nezavisni organizatori održavati turnire prema službenim pravilima te službene League Qualifying Competitions kvalifikacije.

Najbolji natjecatelji će se kvalificirati za dva glavna live turnira koji će se održati u siječnju i travnju 2018.

Više informacija potražite na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam