Nalazite se
  • Lifestyle
  • Nakon Pokemona slijedi lov na mitska bića
Članak
Objavljeno: 12.11.2017. 13:35

Niantic 

Nakon Pokemona slijedi lov na mitska bića

Niantic najavljuje novu igru proširene stvarnosti koja će igrače pretvoriti u čarobnjake.

Nakon Pokemona slijedi lov na mitska bića

Nakon što je osvojio svijet AR igrom Pokemon Go, Niantic je kupio prava na još jednu popularnu franšizu koja će ponovno izvući male i velike klince na ulice. Ovoga puta radit će se o igri Harry Potter: Wizards Unite, koja će i ovom prilikom pretvoriti gradove, sela, ulice, parkove i prirodu u veliko polje za igru proširene stvarnosti.

Kao što je već jasno iz samog naziva, igra se temelji na svjetovima Harrya Pottera iz pera spisateljice J.K. Rowling, čije su knjige i njihove ekranizacije osvojile svijet te priskrbile na milijune fanova, pa bi se moglo reći da Niantic ponovno igra na sigurno.

U ovom trenutku još nisu objavljeni nikakvi materijali, screenshotovi i detalji o igri, no Niantic kaže da će kreirati gameplay koji će uključivati istraživanje, vježbanje i interakciju sa stvarnim svijetom te će stvoriti globalni community fanova koji će biti ujedinjeni svojim iskustvima koja će dijeliti kroz AR gaming platformu.

Također navode da će igrači koji su oduvijek željeli postati nalik čarobnjacima iz svijeta J.K. rowling sada ostvariti svoje snove, što znači da možemo očekivati hrpe ljudi koji će trčati naokolo mašući pametnim telefonom kao čarobnim štapićem, a ne bismo se začudili ako će pritom izgovarati i čarobne formule kojima će se boriti protiv legendarnih beštija.

Niantic kaže da će igrači učiti čarolije i udruživati se s drugim igračima u borbama protiv opasnijih čudovišta, a kako bi sve bilo savršeno u vizualnom i sadržajnom smislu, u izradi igre će surađivati s filmskom kućom Warner Bros. Interactive Entertainment i njezinim odjelom za igre WB Games San Francisco, a također najavljuju i neka nova tehnološka rješenja, kao i novu mehaniku gameplaya. Za sada još nije poznato kada bi se nova igra trebala naći na tržištu. Spremni za Potteromaniju?

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam