Nalazite se
  • Lifestyle
  • VR i gaming turniri u Varaždinskoj županiji
Članak
Objavljeno: 15.11.2017. 13:23

Gaming Day 

VR i gaming turniri u Varaždinskoj županiji

Najveće gaming događanje na sjeverozapadu Hrvatske održat će se 18. studenog 2017.

VR i gaming turniri u Varaždinskoj županiji

U trgovačkom centru Lumini u Donjem Knegincu, u subotu 18. studenog 2017. godine od 9 do 21 sat održava se Gaming Day, tradicionalna manifestacija koja okuplja gamere iz sjeverozapadnog dijela zemlje, a ove godine nosi podnaslov Full Gaming.

Posjetitelji će se moći okušati u brojnim igrama i koristiti najnovije tehnologije koje uključuju VR, a različiti segmenti gaminga bit će predstavljeni u prostorima s nazivima: Retro, Console, VR, Tournament i F1.

preuzmi (1)

Najveće uzbuđenje se očekuje na turniru u nogometnoj simulaciji PES 2018, a svi zainteresirani se do petka 17.11.2017. trebaju prijaviti putem e-adrese: info@lumini.hr

U znaku nogometa je i poseban program u igraonici Twister, gdje će od 11 do 13 sati djeca moći zaigrati FIFA-u 18. Nakon sudjelovanja u nogometnom turniru na PlayStationu, klinci mogu zaigrati stolni nogomet ili nogomet u kavezu, a prigodnim nogometnim motivima moći će oslikati lice i tijelo. Organizatori kažu da će svi sudionici programa u Twisteru dobiti naljepnicu s posebnom oznakom, a pri izlasku iz igraonice slatki paketić.

Svim VaraždincimaMeđimurcima i Zagorcima želimo GG (good game)!

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam