Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Stižu PSVR igre Doom i Skyrim
Članak
Objavljeno: 01.11.2017. 11:21

Sony 

VIDEO: Stižu PSVR igre Doom i Skyrim

Osim Dooma i Skyrima, uskoro će stići i PSVR inačica Fallouta 4.

VIDEO: Stižu PSVR igre Doom i Skyrim

Svijet akcijskih VR igara do sada nije bio onakav kakav smo očekivali, jer su gotovo svi dosadašnji naslovi bili obične vježbe za gađanje u kojima ste se kretali automatikom ili ste bivali u potpunosti statični, čekajući val za valom neprijatelja, nakon čega ste se prebacivali u novi prostor ili level.

Iz tog razloga smo već postali vrlo nestrpljivi, čekajući "prave" naslove koji će nam VR igranje učiniti nalik onome kakvo smo imali u klasičnom desktop PC ili konzolaškom okruženju.

Pri tome smo puno nade ulagali u PSVR, jer je bez obzira na nešto lošiju kvalitetu prikaza u odnosu na high-end PC sustave poput Vivea i Rifta, Sonyeva "igračka" daleko najisplativija za VR igranje današnjice.

Svim korisnicima PS4 konzole i PSVR headseta, prije božićnih praznika ove godine Sony je obećao dolazak tri VR inačice igara iz poznatih franšiza, Doom, Fallout i Skyrim, a sada je potvrđeno i kada će točno stići na tržište.

Skyrim VR će se pojaviti prvi, odnosno 17. studenog ove godine i omogućiti će vam da u VR okruženju lutate Tamrielom i uživate u zbivanjima poznatim iz Elder Scrolls V: Skyrim naslova, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Jedna od najpoznatijih pucačkih franšiza svih vremena, Doom, pojaviti će se u PSVR okruženju u obliku naslova Doom VFR, koji će biti lansiran 1. prosinca, a autori tvrde da će biti jednako brz i zanimljiv kao i prijašnji naslovi, iako je za brzo kretanje dobio značajku "teleportiranja", koje će vam omogućiti da se između ostaloga pojavljujete iza leđa neprijatelja, što nam djeluje zanimljivo, mada smo istovremeno malo skeptični, jer će zbog toga ovo biti ipak nešto drugo od onoga na što smo navikli, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Treći veliki hit kojim bi Sony vlasnike PS4 konzole trebao natjerati na kupnju PSVR headseta (ako ga još nemaju) je Fallout 4 VR, odnosno inačica Fallouta 4 koja će biti prilagođena virtualnoj stvarnosti, a izaći će 12 prosinca ove godine, a kako će izgledati, možete pogledati ovdje. 

Dakako, PSVR nije jedina opcija za igranje ovih naslova, jer ćete ih moći igrati i na nekim drugim sustavima poput Vivea i Rifta, no kao što smo rekli, Sonyev headset je definitivno best buy, pa bi stoga mogli postići najveću popularnost upravo na njemu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Sony Doom Fallout PSVR Skyrim
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam