Nalazite se
  • Lifestyle
  • Gledajte live video stream borbe velikih mechova
Članak
Objavljeno: 13.10.2017. 12:34

Eagle Prime vs Kuratas 

Gledajte live video stream borbe velikih mechova

Dugo očekivani obračun američkog i japanskog mecha moći ćete pratiti uživo na Twitchu.

Gledajte live video stream borbe velikih mechova

Jeste li spremni za borbu velikih mechova u kojima sjede ljudski piloti? Nakon nekoliko godina razvoja, priprema i testova, američki Eagle Prime i japanski Kuratas borit će se 17. listopada u 4 sata ujutro po našem vremenu svim raspoloživim (i dozvoljenim) sredstvima kako bi se saznalo tko je jači, agilniji i brutalniji, a živi prijenos borbe moći ćete pratiti na Twitchu putem linka: https://go.twitch.tv/megabotsinc

Ukoliko nećete imati želje ili mogućnosti za gledanje borbe uživo, moći ćete pogledati snimku na YouTubeu i Facebooku, a i mi ćemo vam pripremiti mali video izvještaj s "bojišnice".

Plakat

Američki Eagle Prime koji je razvila tvrtka MegaBots, visok je 4,87 m i težak 12 tona, dok je japanski Kuratas proizvela tvrtka Suidobashi Heavy Industries, a dolazi s visinom od 3,96 m i težinom od 6,5 tona. Kao što možete i sami zaključiti, američki mech je u prednosti pred japanskim što se tiče veličine i težine, no Japanci su zasigurno pripremili neka iznenađenja u pogledu naoružanja i borilačkih vještina, pa se nadamo da ćemo svjedočiti dobrom i neizvjesnom meču. Za sada još nije poznato koji će se piloti naći u ogromnim mechovima, no želimo im da oba prežive sraz čeličnih kliješta i otvarača za konzerve.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam