Nalazite se
  • Lifestyle
  • Postavite pitanja game developerima na gamescomu
Članak
Objavljeno: 21.08.2017. 13:32

gamescom 2017. 

Postavite pitanja game developerima na gamescomu

Najnovije igre, gaming hardver, cosplay natjecanja, esports turniri te, naravno, nezaboravni tulumi i ove će godine na tjedan dana obilježiti naš boravak u Kölnu.

Postavite pitanja game developerima na gamescomu

Gamescom2017, najveći gaming sajam u Europi (i drugi najveći na svijetu, iza Asia Game Showa), devetu se godinu zaredom održava u četvrtom najvećem njemačkom gradu Kelnu, a mi ćemo ga svakodnevno pratiti iz centra zbivanja. Službeno počinje u utorak (za predstavnike medija i industrije), odnosno srijedu (za posjetitelje), no već jučer su mnogi sletjeli u njemačku gaming prijestolnicu kako bi prisustvovali pratećim poslovnim gaming konferencijama (Respawn, devcom) te popratili medijske evente poput Microsoftove Xbox pressice sinoć, na kojoj je prikazano posebno izdanje konzole. A posebna događanja u narednim danima još organiziraju EA, Nvidia, Blizzard i Nintendo.

3

Unatoč velikim imenima na sajmu i oko njega, ne očekujemo velike najave novih naslova i/ili gaming hardvera. Više nam je to prilika da nadoknadimo gradivo s E3-ja te zaigramo što više igara na brojnim štandovima u poslovnom i posjetiteljskom dijelu. I ponovno osjetimo tu jedinstvenu, veselu, zaraznu i kaotičnu atmosferu gamescom sajma, koja podrazumijeva brzo hodanje među ogromnim dvoranama od jednog do drugog sastanka, neizbježno guranje među posjetiteljima u gigantskim hodnicima prilikom čekanja u redu za igranje, obilaženje happy hour drinkupa i noćnih developerskih partyja, divljenje cosplayerima i cosplay timovima te navijanje u esport areni.

5

Uoči početka održavanja službenog dijela sajma dogovorili smo prve ekskluzivne razgovore s nekoliko najpoznatijih game developerskih studija pa ukoliko želite saznati nešto iz prve ruke od Ubisofta, Wargaminga, Focus Home Interactivea, Sege, Konamija i ostalih poput Sonya, EA i drugih koje tek trebamo „uloviti“, svoja pitanja možete postaviti na forumu PC Playa u temi "gamescom 2017 - pitajte developere", a mi ćemo se potruditi da ih pitamo čak i najneugodnije stvari koje vas zanimaju. 

Gamescom PC Play forum
Vezani sadržaji
Ključne riječi Video igre sajam Keln gamescom 2017
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam