Nalazite se
  • Lifestyle
  • Obi Wan Kenobi dobiva svoj spinoff film
Članak
Objavljeno: 18.08.2017. 11:04

Star Wars 

Obi Wan Kenobi dobiva svoj spinoff film

Novi Star Wars spinoff film o poznatom Jedi Masteru će navodno režirati Stephen Daldry.

Obi Wan Kenobi dobiva svoj spinoff film

Čim je Disney preuzeo brigu oko produkcije svih Star Wars filmova nakon akvizicije Lucasfilma 2012. godine, izjavio je kako će najpoznatija "space opera" izbacivati nove filmove i spinoffove puno češće nego što je to bilo slučaj u prošlosti.

Iz tog razloga osim regularnih nastavaka filmskog serijala, planiraju se brojni spinoffovi poput filma Rogue One koji smo imali priliku gledati prošle godine.

Disney i Lucasfilm planiraju snimati filmove na temu Star Wars svemira u kojima će glavni junaci biti potpuno novi likovi, ali želi raditi i priče u kojima će protagonisti biti dobro nam poznate face iz dosadašnjih naslova, kako bismo saznali malo više detalja iz njihove pozadine.

Prema dosadašnjim glasinama i procurjelim glasinama, već se priprema 5 takvih filmova, među kojima bi se navodno trebale naći priče o Hanu Solu, kao i o lovcu na ucjene Bobbi Fettu.

Prema tvrdnji Hollywood Reportera svoj film dobiva i Obi-Wan Kenobi, a režirat će ga Stephen Daldry, koji je 4 puta bio nominiran za Oskara, no nije ga niti jedan puta osvojio.

Film se nalazi u vrlo ranoj fazi i za njega još nije dovršen scenarij, pa trenutno nisu poznati nikakvi detalji o razdoblju koje ćemo pratiti iz života poznatog Jedija, no gotovo smo sigunri da bi se moglo raditi o njegovoj mladosti iz dana prije nego što je postao učenik (padawan) Qui-Gon Jinnu, pa možemo očekivati novog (trećeg) glumca koji će ga tumačiti.

Disney za sada ne želi komentirati ovu glasinu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam