Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Stižu singleplayer kampanje za World of Tanks
Članak
Objavljeno: 20.08.2017. 12:47

World of Tanks 

VIDEO: Stižu singleplayer kampanje za World of Tanks

Nove kampanje za jednog igrača biti će dostupne samo u inačicama igre za konzole.

VIDEO: Stižu singleplayer kampanje za World of Tanks

Multiplayer igra World of Tanks koju je razvio bjeloruski developer Wargaming, već 7 godina žari i pali gaming arenama te okuplja na desetke milijuna aktivnih igrača širom svijeta. Prvi puta od lansiranja igre Wargaming je objavio da će 22. kolovoza ove godine izdati prvi singleplayer mod pod nazivom War Stories koji će biti dostupan igračima inačica za Xbox 360, Xbox One i PS4 konzole.

Novi mod će biti izdavan po epizodama, što znači da će svako malo izlaziti nove singleplayer misije koje će biti dostupne igračima kako ih developeri budu izrađivali.

Wargaming za sada ne govori ništa o eventualnim planovima za izdavanje singleplayer kampanja na Windows PC platformi, a razlog tome leži u činjenici da računalna inačica ima ogroman broj igrača, pa je stoga najviše pažnje uložio u popularizaciju inačice za konzolaše.

War Stories će u početku imati dvije kampanje, Brothers in Armour i Flashpoint Berlin. U prvoj će se raditi o borbi sovjetske vojske protiv nacista te će služiti kao neka vrsta školice (tutoriala) za nove igrače, dok će Flashpoint Berlin biti fokusiran na sovjetsku blokadu Berlina koju žele probiti britanski vojnici, kao što možete vidjeti u ovom videu.

U razvoju su i dvije nove kampanje koje uključuju invaziju na Britaniju (Operation Sealion) i alternativnu inačicu kubanske krize (Kennedy's War), a stići će u rujnu.

Ukoliko posjedujete koju od navedene tri konzole vjerujemo da će vam ovo biti jako atraktivno, obzirom da je igra besplatna, odnosno "free to play" (uz mogućnost kupnje unutar nje), a besplatne će biti i singleplayer kampanje za nju.  

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam