Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Fender Play je novi servis za učenje gitare
Članak
Objavljeno: 06.07.2017. 17:00

Fender Play 

VIDEO: Fender Play je novi servis za učenje gitare

Učenje sviranja gitare na kojem se temelji Fender Play fokusirano je na konkretne pjesme a ne dosadnu teoriju.

VIDEO: Fender Play je novi servis za učenje gitare

Poznati proizvođač gitara Fender, lansirao je svoju aplikaciju za računalo i mobilne uređaje za učenje sviranja gitare pod nazivom Fender Play, kojom želi potaći mlade na sviranje jednog od najpopularnijih glazbenih instrumenata.   

Aplikacija predstavlja digitalnu platformu škole akustične i električne gitare, a glavna značajka joj je da ljudi od početka uče konkretne pjesme iz žanra koji odaberu (ne bojte se, nema cajki), od lakših prema težima, umjesto da bleje u teoriju, vježbaju sve akorde, uče ljestvice i note, zbog čega, prema procjenama, oko 95 posto početnika odustane od sviranja nakon godinu dana.

fender-play-inline

Izbor pjesama koje se uče kroz školu gitare je vrlo velik, te uključuje izvođače poput Rolling Stonesa, Brada Paisleya, Bona Ivera i Seana Mendesa, pa čak i hitove iz Disneyevih filmova.

Drugim riječima Fender vam želi personalizirati učenje sviranja, nakon čega ćete na raspolaganju imati instrukcijske video materijale s pjesmama i tehnikama koje želite naučiti, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ono što nam se ne sviđa je činjenica da servis nije besplatan već se plaća 19,99 dolara mjesečno, pa ovo očito nije napravljeno isključivo sa svrhom da Fender promovira učenje sviranja kako bi mogao bolje prodavati svoje Stratocastere i Telecastere, već očito pokušava ući u novi biznis. 

Ako vas zanima što vam sve nudi Fenderova škola gitare, možete uzeti besplatni trial na 30 dana, no obzirom da za registraciju traže podatke s kreditne kartice, nemojte se zaboraviti odjaviti prije isteka free razdoblja jer će vam u protivnom automatski zaračunati 20 dolara za novi (plaćeni) mjesec.

Vezani sadržaji
Ključne riječi škola gitara Fender Play sviranje
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam