Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.05.2020. 09:17

Potvrđeno 

Tom Cruise i NASA će snimati igrani film u svemiru

Film će se snimati na Međunarodnoj svemirskoj postaji i vjerojatno neće biti nastavak serijala Mission Impossible.

Tom Cruise i NASA će snimati igrani film u svemiru

Administrator Nacionalne uprave za zrakoplovstvo i svemir (NASA-e) Jim Bridenstine potvrdio je na Twitteru vijest koja se već provlačila kroz glasine američkih filmskih medija, u kojoj se tvrdilo da se popularni glumac Tom Cruise nalazi u pregovorima s NASA-om i SpaceX-om u vezi snimanja prvog igranog akcijskog filma u svemiru, odnosno na Međunardnoj svemirskoj postaji.

"NASA je uzbuđena što će raditi s Tomom Cruiseom na filmu na svemirskoj postaji. Trebamo popularne medije koji će inspirirati novu generaciju inženjera i znanstvenika koji će omogućiti da NASA-ini ambiciozni planovi postanu realnost", piše Bridenstine u svojem Tweetu.

NASA Tom Cruise

U ovom trenutku nije poznato kada bi se film trebao snimati i kakva će mu biti radnja, no ukoliko se takvo nešto doista realizira, SpaceX će biti glavni prijevoznik filmske ekipe koja će "opaliti prvu klapu" u povijesti igranih filmova u svemiru. Mada postoji mogućnost da umjesto Cruisea na ISS-u angažiraju nekog pravog astronauta u ulozi kaskadera i dublera, obzirom da Cruise gotovo u pravilu u filmovima izvodi sve opasne scene sam, za očekivati je da će doista postati prvi glumac u pravom svemiru.

Uostalom, ako NASA doista želi pokazati svijetu da svemir nije rezerviran samo za vrhunski pripremljene astronaute, mislimo da nema bolje promocije nego dovesti na ISS jednog od najpoznatijih glumaca današnjice. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->