Nalazite se
Članak
Objavljeno: 26.10.2023. 14:43

Valve 

Valve službeno lansirao SteamVR 2

Nakon mjesec dana testiranja u beti, Valve je svim korisnicima omogućio korištenje SteamVR 2.0 platforme.

Valve službeno lansirao SteamVR 2

Valve je tijekom posljednjeg mjeseca testirao ažuriranje svoje VR platforme pod nazivom SteamVR 2.0 među odabranim testerima, a sada ga je omogućio svim korisnicima.

"Ovo je naš prvi veliki korak u većem kontinuiranom nastojanju da bolje unificiramo Steam ekosustav za sve korisnike, pružajući dosljednije iskustvo na svim uređajima. Ovo ažuriranje također nam omogućuje da u budućnosti dodamo nove Steam značajke mnogo brže i češće", navodi Valve u svojem priopćenju.

Također kažu da je većina trenutnih značajki Steama i Steam Decka sada dio SteamVR-a, a tu su i ažurirana tipkovnica s podrškom za tipkanje dvostrukim pokazivačem, novim jezicima, emotikonima i temama, integracija Steam Chata i Voice Chata, poboljšana trgovina koja stavlja nova i popularna VR izdanja u prvi plan te jednostavan pristup Steam obavijestima.

a2983413803dd2e74b96ec190b1226eceb3e227a

Zanimljivo je da je ovo ažuriranje izašlo prije predstavljanja nekog novog VR headseta, o kojem već duže vremena kruže glasine. Misteriozni gadget prošao je radijski certifikat u Južnoj Koreji u rujnu, što bi moglo ukazivati ​​na skoru najavu novog VR hardvera.

Glasine također spominju da Valve navodno razvija samostojeći VR headset kodnog naziva "Deckard," koji bi trebao predstavljati konkurenciju Metinom samostojećem Quest VR headsetu.

Što sve donosi SteamVR 2.0 ažuriranje možete pogledati na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Valve
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->