Nalazite se
Članak
Objavljeno: 22.08.2023. 15:37

Røde 

VIDEO: Tvrde da je ovo najbolji bežični mikrofon ikada

Zahvaljujući ugrađenom 32-bitnom float snimanju, kreatori sadržaja će uvijek imati čistu sigurnosnu kopiju svojih snimaka.

VIDEO: Tvrde da je ovo najbolji bežični mikrofon ikada

Australska audio tvrtka Røde lansirala je Wireless Pro, za koji tvrdi da je najbolji bežični mikrofon ikada, koji nudi snimanje zvuka bez isječaka, enkriptirani prijenos bez kašnjenja i kompatibilnost s bilo kojom kamerom, pametnim telefonom ili računalom, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Dok snimate svoj sadržaj, može doći do prekida bežičnog audio signala ili uništenja snimljenog zvuka ako je pojačanje mikrofona postavljeno previsoko i dolazi do izobličenja. Røde je popravio takve probleme u 32-bitnom float snimanju gdje se čista verzija snimke pohranjuje lokalno u memoriju uređaja od 32 GB.

wp00

Wireless Pro dolazi s dva pričvrsna odašiljača i jednim prijemnikom koji koriste 128-bitno enkriptirani digitalni prijenos od 2,4 GHz za čist i  stabilan zvuk s dosegom do 260 m pri skoro nultom kašnjenju.

Moguće je snimati tri audio kanala istovremeno, a Li-ion baterija u svakoj jedinici odašiljača/prijemnika omogućuje do sedam sati kontinuirane upotrebe po jednom punjenju.

wp3

Korisnik također može snimati izravno na kameru, s algoritmima koji pomažu kontrolirati razine pojačanja u hodu i dostupnim sigurnosnim rezervnim kanalom koji snima pri nižim glasnoćama.

Sustav dolazi s naprednim internim generatorom vremenskog koda za sinkronizaciju audio i video zapisa u postprodukciji bez potrebe za drugom skupom opremom, iako će korisnici morati postaviti ovu značajku pomoću popratne aplikacije.

wp1

Røde je uključio i druge korisne značajke kao što su zaključavanje lavalier konektora, detekcija priključnog napajanja na prijemniku za produljeno trajanje baterije, spojeni i podijeljeni načini snimanja, prilagođeni gumbi i više.

Više informacija potražite na stranici proizvođača na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Røde Wireless Pro
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->