Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.01.2017. 10:41

CES 2017 

VIDEO: Prvi Samsungov gaming prijenosnik

Samsung predstavio svoj prvi gaming prijenosnik Notebook Odyssey koji dolazi u modelima od 17,3 i 15,6 inča.

VIDEO: Prvi Samsungov gaming prijenosnik

Obzirom da mnogi njegovi konkurenti iz domene mobilnih uređaja sve više nastoje ući na tržište namijenjeno hard-core gamerima, Samsung je odlučio napraviti svoj prvi gaming PC laptop pod nazivom Samsung Notebook Odyssey. Točnije rečeno, radi se o dva modela Odysseya, jednom s dijagonalom zaslona od 17,3 inča i drugom od 15,6.

Samsung posebno ističe da je u prijenosnike ugrađena inovacija za hlađenje pod nazivom HexaFlow Vent, koja će gamerima pomoći u nesmetanim dugotrajnim seansama igranja na visokim postavkama. Taj se sustav hlađenja nalazi s donje strane uređaja ispod odvojivog poklopca, čije otvaranje omogućuje i jednostavan pristup matičnoj ploči, odnosno olakšava nadogradnju pohrane i RAM memorije, kao što možete vidjeti u ovom videu. 

Prijenosnici su opremljeni 7. generacijom Intel Core i7 procesora, a možete ih nabrijati s do 64 GB (17,3"), odnosno do 32 GB (15,6") RAM memorije, dok se za pohranu nude razne mogućnosti u kombinaciji SSD-a i HDD-a.

Što se grafike tiče, manji model će posjedovati Nvidia GTX 1050 grafičku, dok grafika za 17,3-inčni još nije objavljena.    

Kako biste odmah vidjeli da se doista radi o gamerskom prijenosniku, Samsung je u njega ugradio i kvalitetnu tipkovnicu s ergonomski zakrivljenim tipkama te pozadinskim svjetlom, čija boja se na većem modelu može mijenjati za svaku individualnu tipku.

Samsung-Notebook-Odyssey-17.3-inch-1

Samsung dakako nije propustio priliku da u ponudu uključi i ekskluzivni softver, pa će se Odyssey prijenosnici isporučivati s rješenjima za P2P dijeljenje sadržaja s drugim uređajima poput pametnih telefona. Stoga kažu da će uz PC Message i PC Gallery, gameri moći jednostavno dijeliti datoteke, poruke i fotografije "bilo gdje u bilo koje vrijeme".

Zanimljiva značajka je i ugrađeni Beast Mode koja omogućuje da pritiskom na jednu tipku omogućite maksimalne performanse za igru kojoj želite pružiti najviše što se može izvući od hardvera Odysseya. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam