Nalazite se
Članak
Objavljeno: 01.02.2013. 10:01

Sony 

VIDEO: PS4 će biti predstavljen 20. veljače

Sony je na svojem blogu objavio misteriozni teaser događanja koje upućuje na otkrivanje PS4 konzole.

VIDEO: PS4 će biti predstavljen 20. veljače

Dok Microsoft polako podiže hype oko svojeg nastupa na E3 sajmu u lipnju ove godine, stvarajući dojam da će tamo predstaviti novu Xbox konzolu (Xbox 720 - Durango), Sony je do sada šutio, odnosno njihov predsjednik Hirai je samo jednom spomenuo kako se "čeka prvi potez Microsofta".

Kako stvari stoje, ovo je možda bilo taktičko zavaravanje, jer bi Sony mogao predstaviti svoj novi PlayStation 4. generacije (Orbis) već idući mjesec, obzirom da je na svoj blog postavio video teaser za PlayStation događanje Meeting 2013 koje će se održati 20. veljače 2013. godine.

Teaser ničim ne otkriva da se doista radi o novoj PlayStation 4 konzoli, no simboli X, trokut, kvadrat i krug u kombinaciji s PlayStation logotipom na kraju videa upućuju po svemu da se radi upravo o tome.

Ne pada nam na pamet što bi drugo mogli predstaviti, posebice kada na stranici uz video stoji naslov "See the Future" (pogledaj budućnost) i podnaslov "Be the first to know" (budi prvi koji će saznati). Potom vam se nudi opcija da se pridružite konverzaciji na #playstation2013, gdje možete ostaviti svoju e-mail adresu na koju ćete "prvi" dobiti informacije o čemu se radi.

Nadamo se kako će neka informacija procuriti prije nego što počnu slati službene newslettere, pa ćemo vas informirati. "Stay in touch".

VIDEO: Teaser Playstation Meeting 2013.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->