Nalazite se
Članak
Objavljeno: 01.09.2022. 11:08

IFA 2022 

VIDEO: Glasses T1 za veliki zaslon pred očima

Lenovo je predstavio pametne naočale koje će vam pružiti veliki zaslon pred očima gdje god se nalazili.

VIDEO: Glasses T1 za veliki zaslon pred očima

Lenovo je za IFA 2022 sajam pripremio više novih proizvoda među kojima su našu pažnju najviše privukle naočale Lenovo Glasses T1. U osnovi se radi o naočalama kroz koje možete normalno gledati stvarni svijet sa strane, dok vam se u centru vidnog polja prikazuje veliki zaslon koji se može prenositi s više uređaja, uključujući pametne telefone,tablete i laptope.

Lenovo_Glass_T1

Lenovo kaže da naočale donose vrhunski kvalitetu slike pa ćete izgubiti osjećaj da je veliki zaslon u koji gledate samo projekcija.

Naočale dolaze s micro-OLED zaslonom s frekvencijom osvježavanja od 60 Hz, razlučivosti od 1920 X 1080 piksela po oku, ugrađenim tehnologijama protiv treperenja i plavog svjetla, a u njih su ugrađeni i hi-fi zvučnici, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Kompatibilne su s Android telefonima s kojima se spajaju isključivo USB-C kabelom, Windows računalima i laptopima, te s iOS uređajima s Lightning konektorom i adapterom za HDMI na naočale. 

Lenovo kaže da će naočale biti posebno atraktivne za gaming u pokretu, streamanje i gledanje filmova i serija, a svoje će mjesto naći i među korisnicima koji rade izvan ureda.

Između ostaloga Lenovo navodi da će naočale biti jako zanimljive i ljudima koji rade na povjerljivim dokumentima jer onemogućuju gledanje preko ramena.

Također ističu da micro-OLED tehnologija donosi veliko bogatstvo boja i super visoki kontrast od 10.000:1, a uz visoku optičku učinkovitost dolazi i mala potrošnja pa kažu da će vam omogućiti sate korištenja bez straha da će vam potrošiti energiju uređaja s kojima su spojene.

Naočale će se prvo naći u prodaji u Kini, dok za ostala tržišta još nisu odlučili kada će ih lansirati u prodaju, a cijena također još nije poznata.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Lenovo IFA 2022 Glasses T1
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->