Nalazite se
Članak
Objavljeno: 10.01.2023. 09:47

CES 2023 

VIDEO: Gaming ruter prati lokaciju vašeg uređaja

Antene rutera imaju motore koji ih okreću prema vama kako se krećete prostorom.

VIDEO: Gaming ruter prati lokaciju vašeg uređaja

MSI je na CES-u predstavio novu liniju rutera pod nazivom RadiX Series, među kojima nam posebno zanimljivo djeluje Wi-Fi 7 ruter RadiX BE22000 Turbo

Ono što je posebno kod ovog rutera je motorizirani sustav antena koji omogućuje "praćenje" uređaja kojem želite dati prioritet, odnosno omogućiti najbolji mogući signal dok se krećete svojim domom, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Osim Wi-Fi 7 tehnologije, MSI je ruter opremio brojnim drugim naprednim značajkama za poboljšanje i pojačanje signala, uključujući MSI AI QoS tehnologiju koja će smanjiti ping dok se igrate ili dati prioritet drugim vrstama sadržaja poput streamanja videa, dok će vam propusnost kanala od 320 MHz, omogućiti 4 puta brži protok u usporedbi s klasičnim Wi-Fi 6 ruterom.

MSI ističe da se ruter na tržištu neće pojaviti prije 2024. godine, jer još ima više stvari koje se trebaju riješiti poput čekanja na konačne specifikacije novog Wi-Fi standarda. Pored toga još trebaju testirati dugotrajnost rada sustava motoriziranih antena, kako bi bili sigurni da mogu raditi neprekidno više mjeseci bez ikakvih problema.

Što se tiče povezivanja na žičnu vezu, MSI je ruter opremio s dva 10 gigabitna ethernet porta i četiri 2,5 gigabitna utora.

Obzirom da rad na ruteru još nije dovršen, nije poznata ni cijena po kojoj će se prodavati kad jednog dana stigne na tržište.

Vezani sadržaji
Ključne riječi MSI CES 2023 RadiX BE22000 Turbo
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->