Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.09.2013. 10:56

GameCase 

VIDEO: Gamepad pretvara iPad u konzolu

Nove značajke koje donosi iOS 7 omogućuju razvoj zanimljivih proizvoda.

VIDEO: Gamepad pretvara iPad u konzolu

Uz iOS 7 operativni sustav Apple nudi "native" gamepad podršku, a tvrtka ClamCase je to odmah odlučila iskoristiti, predstavljanjem gamepad kontrolera GameCase za iPad.

Bluetooth add-on će iOS igračima omogućiti korištenje kontrolera u punoj veličini nalik na Xboxov ili PlayStationov, koji će raditi s bilo kojim igraćim naslovom korištenjem "službenog" gamepad API-a, što znači da proizvođači igara neće morati u svoje aplikacije ugrađivati posebne kodove.

GameCase kontroler će ujedno posjedovati i vlastitu litij-ionsku bateriju kako bi vam omogućio više vremena provedenog uz gaming.

Valja naglasiti da ovaj kontroler s analognim i digitalnim komandama neće biti dostupan prije kraja ove ili (vjerojatnije) početka 2014. godine.

Inače, ClamCase navodi kako ima planove da na tržište donese inačice kontrolera za sve iPadove, ali i iPhoneove koji rade na iOS-u 7.

Ako ste zainteresirani za njihove gamepadove i želite biti informirani o napretku projekta, pretplatite se na newsletter na poveznici izvora ove vijesti. 

Izvor: GameCase

VIDEO: GameCase

Vezani sadržaji
Ključne riječi iPad kontroler iOS 7 GameCase ClamCase
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->