Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.02.2017. 13:30

Mobil.hr 

Sve o mobitelima na redizajniranom Mobilu

Na Mobil.hr saznat ćete što je novo u svijetu mobilne tehnologije i pronaći obilje testova.

Sve o mobitelima na redizajniranom Mobilu

Ukoliko vas zanima svijet pametnih telefona i phableta, namjeravate kupiti novi mobitel a željeli biste vidjeti detaljne pojedinačne i usporedne testove uređaja u kategoriji koja vas zanima, te hoćete čuti što o njima misli forumska zajednica s više od 75.000 registriranih članova, vrijeme je da posjetite redizajnirani Mobil.hr portal.

Mobil.hr je najutjecajniji web portal o mobilnoj telefoniji u regiji koji uz ogroman broj objavljenih testova mobitela na jednom mjestu, okuplja i najveću forumsku zajednicu na Cafe.Mobil.hr gdje se već duže od 15 godina raspravlja o svim modelima telefonima, o tarifama mobilnih i fiksnih operatera, o navigacijama itd.

Mobil.hr redizajn (2)

Od sada svoj komentar za određeni test mobitela možete napisati u komentarima koji su integrirani s Cafe.Mobil.hr forumom.

Svi servisi koje ste do sada koristili na Mobil.hr i dalje su vam dostupni. U Usporedilici mobitela možete istovremeno usporediti više modela telefona, a pozivamo vas i da provjerite Test mjeseca te Top liste najpopularnijih modela koje vam mogu biti dobar putokaz koji novi mobitel kupiti.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam