Nalazite se
Članak
Objavljeno: 28.02.2013. 10:31

Mus3 

Računalni miš u obliku pointera

Ovo je idealan gadget za ljubitelje egzotičnih vrsti perifernog hardvera iz obitelji glodavaca.

Računalni miš u obliku pointera

Postoje ljudi kojima je svaki računalni miš samo miš, no s time se ne slaže vojska gamera, dizajnera, kao ni ljubitelji novih formi estetike.

Upravo je za ove posljednje tvrtka bbtradesales namijenila svojeg Mus3 bežičnog miša koji je dizajniran po uzoru na pointer strelicu koja je obilježila čitavu povijest računalnog kontrolera koji već dugi niz godina nosi nesretno ime miš.

Tvrtka navodi kako ovaj neobičan dizajn ničim ne narušava ergonomiju i funkcionalnost miša, jer je s njim vrlo lako i udobno raditi, te ga se može podjednako uspješno koristiti kao klasičan pointer u raznim programima, kao i u gamingu.

Iskreno rečeno, nekako baš nismo uvjereni u to, ali dok jednog dana nećemo biti u prilici uzeti ovog glodavca u ruku, nećemo tvrditi da je samo bizaran, a ne i učinkovit.

Ukoliko vas je ovo oduševilo i želite kupiti na slijepo Mus3 "streličarskog" miša koji se prodaje po cijeni od 263 kune, posjetite ovu poveznicu.

U svakom slučaju, kada u nekom kafiću opremljenom Wi-Fi-em izvučete prijenosnik i započnete surfati uz pomoć ovog miša, zasigurno ćete privući dosta pažnje.

Vezani sadržaji
Ključne riječi miš Mus3 pointer bbtradesales
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam