Nalazite se
Članak
Objavljeno: 21.06.2013. 13:14

Windows 8.1 

Izlazak GA Windowsa 8.1 u studenom

Procurjela slika ukazuje da će se stabilna inačica Windows 8.1 nadogradnje pojaviti u studenom 2013.

Izlazak GA Windowsa 8.1 u studenom

Na forumu Winforum.eu, pojavio se navodno autentični screenshot "roadmapa" u kojem se vide sve faze izlaska različitih inačica Windows 8.1 nadogradnje.

Obzirom da nije moguće ustanoviti izvor ove sličice gore, teško je reći radi li se doista o autentičnom dokumentu, no vjerujemo kako će ovih dana masu toga biti rasvijetljeno na Microsoftovoj Build konferenciji koja se od 26. do 28. lipnja održava u San Franciscu.

Na konferenciji se očekuje službeno predstavljanje Windows 8.1 nadogradnje, no samo u "preview" inačici koja je dizajnirana za potrebe testiranja.

Ova "procurjela" slika ukazuje na to da da bi se RTM inačica (Release to manufacturing) nadogradnje trebala pojaviti u kolovozu ove godine, dok će GA (general availability) verzija stići u studenom, nakon čega bi zapravo službeno počeo njezin nastup na tržištu.      

Kao što smo naveli, teško je reći je li ovo slika "prava" ili proizvod nekog šaljivca s Photoshopom, no prema nekim prijašnjim glasinama termini se podudaraju, pa bismo po onom starom mogli reći, "gdje ima dima, ima i... Windowsa".

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam