Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.01.2013. 14:42

War Z 

Hakeri napadaju servere kontroverznog MMO-a War Z

Učestali DDoS napadi na servere gotovo u potpunosti onemogućavaju igranje.

Hakeri napadaju servere kontroverznog MMO-a War Z

Survival horror MMO Igra The War Z je krajem prošle godine izazvala velike kontroverze, kada se njezina nekompletna inačica pojavila na Steamu, što je izazvalo brojne prosvjede igrača, a to je vrlo brzo rezultiralo time da Steam povuče igru iz prodaje, te ponudi povrat novca svima koji su je kupili.

Nakon toga su se oglasili autori igre iz tvrtke Hammerpoint Interactive, koji su tvrdili kako prosvjedi igrača nisu utemeljeni, ili da su neke stvari pogrešno shvaćene, dok neke stvari rješavaju u hodu, kako bi igračima "omogućili još bolje korisničko iskustvo". Također su rekli da je 92% igrača zadovoljno igrom.

Za razliku od igrača koji su igru kupili preko Steama, oni koji su je kupili preko službene War Z stranice, nisu dobili mogućnost povrata novca, što je podiglo na noge dobar dio gamerske zajednice, te privuklo hacktiviste koji su započeli organiziranim DDoS napadima na servere igre, koje će nastaviti sve dok Hammerpoint Interactive svima koji to zatraže ne vrati novac.

Prema navodima u postu na službenom forumu, tehnička ekipa igre se trudi riješiti poteškoće u radu servera izazvanih DDoS napadima i resetiranjima DNS IP-a, te se nadaju kako će sve biti vrlo brzo normalizirano.

U svakom slučaju dobra poruka svima da se gamerima nije dobro zamjeriti, pogotovo ako su uz to i hakeri.

Vezani sadržaji
Ključne riječi igra Steam MMO
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->