Nalazite se
Članak
Objavljeno: 05.09.2023. 10:03

IFA 2023 

Garmin predstavlja Venu 3 i Venu 3S satove

Novi Garmenovi satovi nude nove pametne značajke u usporedbi s prethodnim modelima.

Garmin predstavlja Venu 3 i Venu 3S satove

Kada govorimo o nosivim gadgetima za praćenje zdravlja i fitness aktivnosti, ne možemo zaobići tvrtku Garmin, jednog od lidera na tom području.

Garmin je na IFA 2023 sajmu predstavio pametne satove Venu 3 i Venu 3S, koji su u odnosu na Venu 2 seriju unaprijeđeni novim pametnim značajkama, među kojima je i praćenje vježbi za invalidne osobe u invalidskim kolicima.

VENU3-6 5

Satovi omogućuju i primanje poziva i direktno odgovaranje na tekstualne poruke dolaze jer dolaze s ugrađenim mikrofonima i zvučnicima, a tu je i takozvani "trener spavanja", koji će pratiti vaše uzorke spavanja i predlagati kada vam je najbolje vrijeme za vježbanje i odmor.

VENU3-5-pozivi

Mnogima će biti zanimljiva i ažurirana značajka Body Battery koja će vam omogućiti uvid u stanje napunjenosti vaše tjelesne "baterije", odnosno u razine energije i otkriti vam kako na nju utječu dnevne aktivnosti, spavanje i stres.

VENU3-3 2

Mnogim korisnicima od velike će važnosti biti i trajanje baterije, a u tome su novi Garminovi satovi također odlični. Baterija Venu 3 sata će vam trajati do 14 dana s jednim punjenjem, a Venu 3S do 10 dana.

Venu 3 i Venu 3S satovi se prodaju po cijeni od 499,99 eura, a više informacija možete saznati ovdje.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Garmin IFA 2023
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->