Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Zvučnik koji levitira u zraku
Članak
Objavljeno: 16.08.2014. 11:58

Om One 

VIDEO: Zvučnik koji levitira u zraku

Ako želite posjedovati jedan doista cool gadget za reprodukciju glazbe, ovo je nešto za vas.

VIDEO: Zvučnik koji levitira u zraku

Svi ljubitelji dobre glazbe i originalne estetike mogli bi biti oduševljeni gadgetom pod nazivom Om One, prvoj zvučničkoj kugli koja doslovce levitira u zraku iznad bazne stanice.

Inženjeri tvrtke OM Audio koji su proizveli ovu zanimljivu lebdeću zvučničku kutiju, nisu željeli napraviti proizvod koji će pružiti samo kvalitetan zvuk i dopadljiv izgled, već su mu odlučili podariti svojstvo lebdenja, pa ćete moći čuti kako zvuče vaše MP trice koje preko Bluetootha puštate s pametnih telefona, računala i drugih uređaja, kada se doslovce "zavrte u zraku", kao što možete vidjeti u ovom videu. 

Obzirom da osim zvučnika Om One posjeduje i ugrađeni mikrofon, osim za reprodukciju zvuka moći ćete ga koristiti i za telekonferencijske poslovne sastanke, a ako uparite dva zvučnika dobit ćete i solidan stereo sustav.

Pored toga, kuglasti zvučnik posjeduje punjivu litij-ionsku bateriju koja će vam omogućiti 15 sati reprodukcije zvuka, dok se u magnetskoj baznoj stanici nalazi USB kabel preko kojeg punite zvučnik. Ukoliko vam zvučnik zatreba za korištenje negdje izvan vašeg doma, "kuglu" možete jednostavno skinuti s levitirajućeg polja, staviti u džep i odnijeti gdje god želite, a ako tražite dodatno atraktivan dizajn, moći ćete naručiti i inačicu izgleda disko kugle. 

Ovaj doista originalni gadget je sustavom crowdfundinga umjesto traženih 100.000 dolara, za samo jedan dan skupio više od 300.000, pa je serijska proizvodnja već započela, a isporuke se očekuju u prosincu ove godine. Cijena uređaja je u pretprodaji 179 dolara, dok će se u dućanima naći po cijeni od 200 dolara (1.138 kn).

Izvor: Om One

Vezani sadržaji
Ključne riječi Bluetooth zvučnik Om One levitira
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->