Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Traže se testeri za mobilnu Witcher igru
Članak
Objavljeno: 26.04.2021. 17:00

The Witcher: Monster Slayer 

VIDEO: Traže se testeri za mobilnu Witcher igru

CD Projekt Red traži ljude koji će testirati The Witcher: Monster Slayer igru za Android.

VIDEO: Traže se testeri za mobilnu Witcher igru

Mobilna AR igra The Witcher: Monster Slayer koju radi studio Spokko Games koji se nalazi u sastavu poljskog izdavača CD Projekt Red, nalazi se u posljednjoj fazi izrade, pred izlazak koji se očekuje početkom ljeta ove godine.

Kako bi imao dovoljno vremena da igru poboljša i otkloni eventualne bugove, developer pokreće beta testiranje, pa ako ste zainteresirani prijavite se putem ove poveznice.

Igra nema direktnu vezu s postojećim The Witcher naslovima, već se radi o RPG-u koji je sličniji Pokemonu Go nego primjerice Witcheru 3.

To znači da ćete pomoću svojeg telefona mlatiti čudovišta koja će se pojavljivati u obliku holograma u stvarnom prostoru, a u opisu igre navode da su zbivanja pomaknuta u doba znatno prije Geralta od Rivije. Cilj igrača je postati najveći istrebljivač čudovišta, a to će osim samih borbi uključivati i interakciju s NPC likovima, skupljanje raznih korisnih stvarčica i razvoj drva života, kao što je to slučaj u svakom dobrom RPG-u, kao što možete vidjeti u ovom videu

Što se gameplaya tiče još valja dodati da ćete svojim telefonom prvom tražiti čudovišta, a kada ih nađete morat ćete se pripremiti za borbu u različitim vremenskim uvjetima, u različitim dobima dana i noći te birati taktike i tehnike kojima ćete ih najuspješnije razvaljivati, kako biste postali elitni "monster slayer".Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->