Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Termosica zakuha vodu za 3 minute
Članak
Objavljeno: 27.10.2022. 12:33

Kimos 

VIDEO: Termosica zakuha vodu za 3 minute

Baterija u termosici omogućuje vam pet zakuhavanja vode s jednim punjenjem.

VIDEO: Termosica zakuha vodu za 3 minute

Izolirane vakuumske boce (termosice) mogu zadržati tekućine toplima neko vrijeme, ali imaju ograničenje u tome. Nova Kimos termos boca rješava ovaj nedostatak zagrijavanjem vode u njoj do vrenja za samo tri minute.

Kimos sadrži 360 mililitara tekućine,  ima podstavu od nehrđajućeg čelika, gumiranu vanjštinu i ugrađeni grijač.

Jednosatno USB punjenje litijske baterije trebalo bi vam biti dovoljno za pet upotreba – drugim riječima, za pet kuhanja vode. LED indikator pokazuje koliko je preostalo energije za kuhanje na temelju trenutne razine napunjenosti baterije, a integrirani sigurnosni sustav neće dopustiti elementu da radi ako nema tekućine, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Nepotrebno je reći da se boca također može napuniti drugim napitcima poput kave, čaja, juhe ili kakaa. Ta pića ne moraju nužno biti dovedena do potpunog vrenja, jer indikatorske lampice na uređaju svijetle u različitim bojama kako bi pokazale kada je tekućina dosegla temperaturu od 60 i 80 ºC, zajedno s točkom vrenja od 100 ºC.

Ova praktična termosica s vlastitim grijanjem nalazi se u sucstavu crowdfundinga na Kickstarteru, gdje je možete naručiti za 89 američkih dolara, a u slobodnoj prodaji će se naći po cijeni od 130 dolara.

Vezani sadržaji
Ključne riječi termosica Kimos
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->