Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Roli proširuje svoje instrumente Seaboard Blockom
Članak
Objavljeno: 09.06.2017. 10:22

Seaboard Block 

VIDEO: Roli proširuje svoje instrumente Seaboard Blockom

Novi Rolijev sintesajzer s dodirnim površinama osjetljivim na pritisak je odličan i pristupačan.

VIDEO: Roli proširuje svoje instrumente Seaboard Blockom

Tvrtka Roli još je 2013. godine predstavila revolucionarni klavijaturistički instrument Seaboard čija posebnost dolazi u ispupčenoj mekanoj površini osjetljivoj na dodir sa senzorskim sustavom dinamike pritiska, što omogućuje sviranje u kombinaciji klavijatura, udaraljki i žičanih instrumenata.

Roli je u međuvremenu izdao još nekoliko modularnih glazbenih gadgeta temeljenih na svojoj tehnologiji poput Lightpad blocka, Touch blocka i drugih koji predstavljaju glazbene kontrole za sviranje, miksanje i igranje sa sampleovima, a možete ih spojiti na iPhone ili iPad i koristiti s Rolijevim NOISE softverom.

Sada je tvrtka izdala novi manji Seaboard block "sint" od dvije oktave koji dolazi s vrlo povoljnom cijenom od 300 dolara (oko 1.970 kn), a može raditi u suradnji sa svim ostalim Rolijevim modulima te omogućiti izvođenje, stvaranje i produkciju glazbe na vrlo zanimljiv način kao što možete vidjeti u ovom videu.

Pored toga Seaboard blockovi se i sami mogu međusobno spajati, pa možete dobiti koliko god oktava želite. Vjerujemo da će mnogi glazbenici biti oduševljeni ovim gadgetom, a DJ-i će si pomoću njega znatno obogatiti svoje nastupe. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam