Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Najavljena animirana serija Tomb Raider
Članak
Objavljeno: 02.06.2024. 15:39

Netflix 

VIDEO: Najavljena animirana serija Tomb Raider

Lara Croft dolazi na Netflix u animiranoj seriji Tomb Raider: The Legend of Lara Croft.

VIDEO: Najavljena animirana serija Tomb Raider

Netflix je objavio najavni trailer nove animirane serije Tomb Raider: The Legend of Lara Croft u kojem se navodi da će prikazivanje započeti 10. listopada ove godine.

Serija se nastavlja odmah nakon događaja iz trilogije videoigara Survivor, odnosno naslova Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider i Shadow of the Tomb Raider te otkriva kako Lara napušta svoje prijatelje kako bi se upustila u solo avanture, no ubrzo se mora vratiti kući kada sazna da je iz njezinog doma Croft Manora, ukraden opasni kineski artefakt. 

Stoga kreće u novu avanturu i potragu koja će je odvesti diljem svijeta u drevne zaboravljene grobnice, gdje će kako kažu, "biti prisiljena suočiti se sa svojom pravom osobom i odlučiti kakav heroj želi postati", kao što možete vidjeti u ovom videu.

Lari Croft glas posuđuje glumica Hayley Atwell, koju smo između ostaloga mogli gledati u prošlogodišnjem filmu Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One.

Osim nje, glasovna postava će uključivati ​​Allena Maldonada kao Zipa i Earla Baylona koji ponavlja svoju ulogu Jonaha Maiave iz videoigre.

Da vas podsjetimo, Tomb Raider serijal igara ide dalje s novim naslovom koji je trenutno u izradi, a Prime Video je naručio izradu igrane serije koju će raditi Crystal Dynamics i Amazon MGM Studios za tu streaming platformu.

Kako se čini, Lare Croft  nam očito neće faliti u skoroj budućnosti.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Tomb Raider
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->