Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Cyano računalo za ronioce na Kickstarteru
Članak
Objavljeno: 27.10.2017. 15:10

CYANO 

VIDEO: Cyano računalo za ronioce na Kickstarteru

Projekt je prvi dan prikupio traženi iznos na crowdfunding portalu i kreće u proizvodnju.

VIDEO: Cyano računalo za ronioce na Kickstarteru

Ronioci koji trebaju nosivo računalo oblika pametnog sata koje će im ukloniti potrebu za klasičnim dekompresijskim tablicama ili onima na mehaničkim satovima možda će biti zainteresirani za proizvod američke tvrtke Watoom pod nazivom Cyano. Koji je uspješno „crowdfundan“ na Kickstarteru.

Osim što više nećete morati provoditi vlastite izračune dekompresije na klasičan način, ovo će vam računalo pružiti i brojne druge funkcionalnosti koje uključuju kompas, štopericu, mjerenje brzine, dubine i temperature. Proizvođač tvrdi da je puno pažnje posvećeno zaslonu koji omogućuje dobru vidljivost i u mračnim mutnim vodama, a čim izronite Cyano možete odmah Bluetoothom povezati s aplikacijom mobitela, pohranjivati podatke i voditi statistike o svakom uronu, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Pored svega toga, svoje ronilačke avanture možete dijeliti sa svojim prijateljima putem društvenih mreža, pa će svi znati gdje ste to bili u potrazi za potopljenim španjolskim jedrenjakom punim gusarskog blaga. I na kraju ističu da ćete ovaj gadget moći spojiti i na elegantni remen i nositi ga kao luksuzni pametni sat.

Ukoliko svoj Cyano naručite preko Kickstartera platit ćete ga 399 dolara u "earlybird" ponudi.       

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam