Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Borerom pa staklu Apple Watcha
Članak
Objavljeno: 12.04.2015. 11:17

Crash test 

VIDEO: Borerom pa staklu Apple Watcha

Provjerite je li safirno staklo Appleovog pametnog sata doista toliko izdržljivo kao što pričaju.

VIDEO: Borerom pa staklu Apple Watcha

Ovih dana mogli ste vidjeti nekoliko zanimljivih crash testova. Prvo smo vidjeli test koji je proveo TechRax, prikazavši da silno staklo Samsung Galaxy S6 Edge telefona nije baš zahvalna stvar za padove uređaja na pod, a potom je Samsung uzvratio vlastitim videom koji to na određeni način demantira, jer su po njima Galaxy S6 i S6 Edge prošli rigorozne testove u kojima su se pokazali znatno izdržljivijima.

Obzirom da je ovih dana širom svijeta (osim u Hrvatskoj) u Apple Storeovima započela prodaja i mogućnost isprobavanja Apple Watch pametnog sata, ekipa iz tvrtke iPhoneFixed koja se bavi servisiranjem i prodajom dodataka za iPhoneove, odlučila je provjeriti je li zaštitno safirno staklo koje se nalazi na Apple Watch satu, doista tako čvrsto kao što Tim Cook i ekipa tvrde.

Oni su stoga skinuli jedno staklo s ekrana sata, počeli ga grebati kovanicom, malo tuckati čekićem i potom ga napasti električnom bušilicom. Sudeći prema ovom videu, staklo je doista vrlo izdržljivo, no nekako se stvara dojam da se nisu previše trudili djelovati na njega jako brutalno. 

Mislimo da bismo mi smislili par boljih crash testova koji bi pokazali je li čvrstoća Appleovog gadgeta stvarnost ili mit.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->