Nalazite se
  • Pop Tech
  • Stižu Porscheovi luksuzni električni bicikli
Članak
Objavljeno: 07.03.2021. 11:17

Porsche 

Stižu Porscheovi luksuzni električni bicikli

Uz novi Taycan Cross Turismo, Porsche lansira električne bicikle inspirirane tim automobilom.

Stižu Porscheovi luksuzni električni bicikli

Poznati proizvođač automobila Porsche, predstavio je svoj novi električni automobil Taycan Cross Turismo, no uz njega debitira i s dva svoja prva električna bicikla koji su, kako kažu, "inspirirani upravo Taycan Cross Turismom".

Kao i Taycan, Porscheov e-bicikl sadrži okvir od ugljičnih vlakana s punom suspenzijom i Magura kočnice. Pored toga, opremljeni su i sličnim komponentama, uključujući motore i sustave za mijenjanje brzina, proizvedene od japanskog giganta biciklističke industrije Shimano.

Porsche kaže da su bicikle napravili kao dopunu Taycan Cross Turismu, koji ima stražnji nosač na koji se mogu smjestiti do tri bicikla.

Porsche eBike SPORT_CROSS_Taycan Cross Turismo_rear carrier_on the road

Prvi model pod nazivom Porsche eBike Sport dizajniran je za ulice, može postići brzinu do 25 km/h i ima visokokvalitetne komponente ovjesa namijenjene pružanju uravnotežene vožnje po asfaltu ili bilo kojem drugom manje zahtjevnom terenu.

Porsche eBike SPORT_mood-urban

Drugi model, Porsche eBike Cross, namijenjen je vožnji na zahtjevnijem terenu i dolazi s hidraulički podesivim nosačem za brzu promjenu visine sjedala.

U svojem priopćenju Porsche ne navodi s kakvim kapacitetima baterija dolaze njegovi električni bicikli i koliko se možete prevesti s jednim punjenjem, ali zato uvijek imate u rezervi Taycan Cross Turismo na koji stavite bicikl i odvezete su u suton s 300 na sat. 

Oba će se modela isporučivati ​​u tri veličine, a u prodaji će se naći još ovog proljeća.

Obzirom da se radi Porsche brandu, vjerojatno vas neće previše začuditi njihove cijene, pa ćete eBike Sport platiti 10.700 dolara ili 67.847 kuna, dok će vas eBike Cross koštati 8.549 dolara, ili 54.208 kunaVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->