Nalazite se
  • Pop Tech
  • Poznat datum premijere serije The Last of Us
Članak
Objavljeno: 03.11.2022. 10:20

HBO 

Poznat datum premijere serije The Last of Us

HBO je potvrdio kada će Joel i Ellie napokon stići na male ekrane i nastojati preživjeti sumrak čovječanstva.

Poznat datum premijere serije The Last of Us

Serija The Last of Us, rađena prema istoimenoj popularnoj videoigri sve se više približava početku prikazivanja na malim ekranima. HBO je objavio da će premijera serije biti 15. siječnja 2023. a prva će se sezona sastojati od 10 epizoda.

Dvije glavne zvijezde serije biti će Pedro Pascal ka Joel, kojeg poznajemo kao glavnog lika iz serije The Mandalorian te Bella Ramsey u ulozi Elle, koja nam je u sjećanju ostala kao Lyanne Mormont  iz serije Igra prijestolja.

Serija se odvija 20 godina nakon što je moderna civilizacija uništena gljivičnom zombi kugom. Joel je angažiran da prokrijumčari Ellie, 14-godišnju djevojčicu iz represivne karantene. Ono što počinje kao mali posao za njega, ubrzo postaje brutalno, jer oboje moraju preživjeti izazove koji ih čekaju širom SAD-a i ovisiti jedno o drugome za preživljavanje.

Očekuje se da će serija uvelike slijediti zaplet iz igre, što bi nam trebao jamčiti Neil Druckmann iz Naughty Doga koji će biti scenarist i izvršni producent uz Craiga Mazina iz Chernobyla. Za razliku od mnogih produkcija temeljenih na videoigrama, The Last of Us imat će i kreativni doprinos developera koji će se ovaj puta naći iza kamera.

Kako će to funkcionirati u praksi saznat ćemo vrlo brzo.

Vezani sadržaji
Ključne riječi HBO The Last of Us
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->