Nalazite se
  • Pop Tech
  • Google TV u rujnu širom Europe
Članak
Objavljeno: 03.04.2012. 15:23

Sony 

Google TV u rujnu širom Europe

Sony je potvrdio svoje planove da Google TV dovede u Europu tijekom ove godine.

Google TV u rujnu širom Europe

Prema pisanju francuskog financijskog časopisa Les Échos, direktor Sonya za Francusku, Stephane Labrousse, potvrdio je kako će se Google TV naći u Francuskoj tijekom rujna ove godine, a doći će u dva oblika, kao set-top box uređaj koji će koštati oko 266 dolara (1.497 kn) i Blu-ray player po cijeni od 399 dolara (2.245 kn). U isto vrijeme bi se trebao pojaviti i u Velikoj Britaniji, Španjolskoj i Njemačkoj.

Labrousse je izjavio kako će uz uređaji doći i daljinski upravljač na kojem će se nalaziti tipka Google Play (bivši Android Market), za pristup Android aplikacijama i medijskim sadržajima, a u sustavu će se nalaziti i ugrađen Sonyev Music Unlimited servis.

Za sada još nije objavljeno hoće li se Google TV uređaji pojaviti u starijim inačicama s Intelovim čipovima, ili ARM-ovim, koji bi se trebali naći na tržištu tijekom ove godine.

Valja naglasiti kako se Google TV jako slabo prodaje u SAD-u, pa brojni analitičari navode kako ne vjeruju da bi situacija na europskom tržištu mogla biti znatno bolja, ukoliko proizvođači uređaja ne snize cijene, koje su kako i sami vidite poprilično paprene za ono što dobijete.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->