Nalazite se
  • Pop Tech
  • Audio dockovi za ljubitelje Formule 1
Članak
Objavljeno: 17.12.2014. 10:19

iXoost XiLO 5.1 

Audio dockovi za ljubitelje Formule 1

Svi koji imaju koju kunu viška, mogu si pod božićno drvce staviti audio dock inspiriran motorom bolida F1.

Audio dockovi za ljubitelje Formule 1

Talijanska tvrtka iXoost predstavila je nove XiLO 5.1 audio dockove koji će oduševiti svakog zanesenjaka utrka Formule 1, obzirom da su dizajnirani prema ispušnim sustavima 10-cilindričnih motora bolida.

Ono što je dodatno zanimljivo je činjenica da su za izradu dockova korišteni isti materijali koji se nalaze u Formulama, pa osim vizualnog dojma, dobijete zvučnički audio sustav koji i na dodir stvara dojam "prave stvari".

Što se audio sekcije tiče, ona u sebi skriva zvučnički sustav 5.1 s moćnim subwooferom, te je opremljena Bluetoothom 4.0, što znači da na nju možete spojiti bilo koji gadget za reprodukciju glazbe s Bluetoothom, poput pametnog telefona, tableta, medijskog playera ili iPoda.

iXoost-3

Talijanska tvrtka navodi da je u ovom docku spojila "dizajn koji spaja talijansku strast i umješnost izrade, pa XiLO 5.1 nudi savršen zvuk koji se može vidjeti, čuti i dodirnuti".

Dakako, taj talijanski trkaći dizajn neće biti na akciji, jer će prodavati po cijeni od 4.700 dolara (28.917 kn), pa vjerujemo da će audio "auspuh" biti zanimljiv isključivo najvećim fanovima Formule 1 s malo dubljim džepom.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam