Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.11.2014. 13:24

Lucasfilm 

Izabran podnaslov Star Wars VII filma

Novi Star Wars film će se u kinima naći 18. prosinca 2015.

Izabran podnaslov Star Wars VII filma

Redatelj J.J Abrams, Lucasfilm i Disney, na Twitteru su objavili službeno ime filma Star Wars Episode VII, pa sada znamo da će se zvati Star Wars: The Force Awakens.

Zajedno s objavom imena, Lucasfilm je prikazao i prvu sličicu logotipa filma, iz koje se vidi da će se očito potruditi da novi Star Wars donese estetiku prošlih nastavaka, posebice duh legendarne trilogije (IV, V i VI), na koju se nastavlja priča koja prati glavne junake 30 godina nakon proteklih zbivanja koja su nas lišila zločestog cara i omiljenog nam (anti)junaka Dartha Vadera.

star-wars-the-force-awakens

Mada osim ovoga još nema nikakvih službenih informacija osim raznih glasina i navodno točnog popisa glumaca koji je objavio IMDB, fanovi su se već i oko samog imena The Force Awakens jako polarizirali, pa dok jedni smatraju da je ime potpuno promašeno, drugi kažu kako je dobro pogođeno ukoliko će se odnositi na "buđenje Sile" kod nasljednika (djece) dobro nam poznatih junaka.

Pitanje za nula kuna: Što mislite kako će domaći distributeri prevesti The Force Awakens? Nešto tipa "Buđenje Sile", "Sila se budi", ili prema starom dobrom sustavu koji je samo njima shvatljiv, pa dobijemo nešto u stilu "Novi Jedi vitezovi"

Izvor: TwitterVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->