Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.04.2011. 12:00

"Vrati mi sve" 

Ella Dvornik pjeva

Zapjevala Ella Dvornik, a uskoro izlazi i njezin prvi video spot

Ella Dvornik

Ellu Dvornik smo uvijek doživljavali samo kao dijete poznate osobe, ponajviše zbog reality showa Dvornikovi u kojemu smo doslovce mogli pratiti dobar dio njezinog djetinjstva i ulazak u tinejđersku dob. Stoga nam je vijest o njezinoj pjevačkoj karijeri djelovala poput glazbenih pokušaja Ave Karabatić i Simone Gotovac, koje su također imale određeni pedigre "poznatih" osoba, no mikrofon u ruci im je bio teška nepoznanica poput komandne ploče Space Shuttlea.

 ne bismo je smjeli uspoređivati s Dinom Dvornikom 

Za razliku od Ave i Simonice, siroticama kojima se nitko nije usudio reći da nemaju ni "s" od sluha, kao ni "g" od glasa, priča s Ellom je ispala potpuno drugačija. Cura očito ima i sluha i glasa, a stavom i izgledom već posjeduje neku karmu koja bi je uz puno truda i rada mogla etablirati na hrvatsku estradu.

Može se sada reći kako to nije neki spektakularni glas, ili kako su joj image i styling puno više izraženi nego pjevačke sposobnosti, no sjetite se početaka današnjih domaćih zvijezdi(ca), koje su se probijale dječjim glasićima i pjesmicama, samo zahvaljujući genijalnoj produkciji "tvoraca zvijezdi" tipa Tutića ili Škugora, pa ćete shvatiti kako je ovo ispalo jako dobro za Ellin prvijenac.

Sve atribute za bavljenje pjevanjem ima, na glasu može dosta napredovati uz nečiju stručnu pomoć, stoga se ne bismo iznenadili da jednog dana, uz puno želje i upornosti (da se time doista odluči baviti ozbiljno), iskoči prilično visoko i malo prodrma uspavanu "repetativnu" hrvatsku glazbenu scenu. Je li nova zvijezda rođena? Teško je reći nakon samo jedne pjesme, no poslušate li je, nemojte biti licemjerni, ili je uspoređivati s Dinom Dvornikom, već možete samo govoriti o tome sviđa li vam se ili ne.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->