Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.06.2023. 13:17

Hisense 

U Zagrebu predstavljeni novi Hisense televizori

Hisense je predstavio novu liniju televizora i audio uređaja za 2023. godinu.

U Zagrebu predstavljeni novi Hisense televizori

„Nova linija uključuje širok asortiman proizvoda, svatko može pronaći ono što mu odgovara. Što god odabrali, možete biti sigurni da je izbor bio pravi: jasna slika i izvrstan zvuk, jednostavan za korištenje i prilagodljiv operativni sustav osiguravaju da zabava počne odmah kada to poželite“, navodi Hisense u svojem priopćenju.

IGL10452

Nakon uvodnog pozdrava i predstavljanja izloženih modela, Patrik Primorac, regionalni voditelj produktne linije televizora, predstavio je tehnološka poboljšanja koja odlikuju novu seriju. „Ove godine glavni fokus je na Mini-Led tehnologiji te smo svoj portfelj obogatili sa 4 serije proizvoda iz te obitelji, to su modeli U6, U7, U8 i ovogodišnja perjanica ponude model UX koji na hrvatsko tržište dolazi krajem kolovoza. Također, želimo istaknuti model E7K PRO koji će razveseliti sve ljubitelje virtualnog svijeta i filma zato što dolazi sa 144hz i Game ModePro funkcijom te Dolby vision IQ tehnnologijom koja gledanje filmskog sadržaja dovodi do savršenstva’’, istaknuo je Primorac.

IGL23356

Sudionike događaja dodatno je pozdravio generalni direktor Damir Dražetić te je izjavu za medije dala regionalna direktorica prodaje Hisense televizora, Ana Plavčak, koja je ukratko predstavila Hisense Europe te istaknula da se Hisense ubrzano uspinje na ljestvici po broju prodanih televizora u Hrvatskoj: ‘’Hisense televizori etablirali su se kao važan igrač na tržištu zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti i stalnim inovacijama. Istraživanja pokazuju da u Hrvatskoj trenutno imamo 19,8 posto tržišnog udjela na što smo iznimno ponosni".

IGL23493

Kategorija Mini-LED ULED dolazi u četiri serije: vodeća je serija UXQ (65 i 85 inča), a slijede U8KQ (55, 65 I 75 inča, U7KQ (55, 65, 75, 85 i 100 inča) i U6KQ (55 i 65 inča).

Hisenseov Hi-View Engine je mozak i mišić koji održava glatki rad televizora. Snažna neuronska mreža optimizira iskustvo gledanja kako bi se osiguralo da gledatelj doživi optimalno audio-vizualno putovanje, dok se također brine o složenim funkcijama kao što su 4K povećanje razlučivosti i poboljšanje boje tako da čak i videozapis niže kvalitete izgleda bolje nego ikada. Pri svjetlini od preko 2500 nita gledatelji UX modela svjedočili su odličnoj živoj slici.

IGL23319

OLED serija 2023. dolazi s modelom A85K, dostupnim u dvije veličine, 55 i 65 inča. Savršeno će se uklopiti u odabrano okruženje zahvaljujući jedinstvenom zakretnom stalku koji omogućuje rotiranje do 25 stupnjeva prema želji. Zahvaljujući ugrađenoj WiSA Ready značajki, vrlo je kompatibilan s dodatnim zvučnicima i ne zahtijeva nove kabele. Uz izvornu stopu osvježavanja od 120 Hz, čak i najdinamičniji objekti izgledaju svijetli, fluidni i kristalno jasni.

Novu seriju televizora možete pronaći u trgovinama i web shopovima Hisenseovih partnera, a više o modelima moći ćete saznati na hr.hisense.com.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->