Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.07.2019. 13:15

OBJAVA

Philips Ambilight UHD Android TV serije 7304

Moderan dizajn, impresivna vanjština i vrhunska kvaliteta slike odlike su serije UHD LED Smart televizora 7304.

Philips Ambilight UHD Android TV serije 7304

Zahvaljujući 4K UHD rezoluciji i najnovijem tehnološki najnaprednijem procesoru slike P5, serija Philipsovih televizora UHD LED Smart 7304 donosi oštru i jasnu sliku prirodnih boja. Poseban doživljaj prilikom gledanja filmova i slušanja glazbe donosi  tehnologija Ambilight, a Android OS omogućava jednostavnu i brzu navigaciju, upravljanje putem glasovnih naredbi te pristup svim najpopularnijim sadržajima i aplikacijama.

Philipsova serija 7304 UHD LED Smart televizora vizualno impresivan dizajn kombinira s naprednim tehnološkim značajkama  poput 4k rezolucije koja omogućava iznimno jasnu i oštru sliku, podrške za HDR10+ format  videozapisa te podrške za Dolby Vision i Dolby Atmos formate zvuka i slike. Iznimno tanak metalni okvir i posebno dizajnirano robusno postolje s mogućnošću zakretanja osiguravaju ovoj Philipsovoj seriji televizora odgovarajući  jedinstveni vizualni identitet. Philipsova serija UHD Smart televizora dostupna je u više veličina dijagonale, od 43 do 70 inča, što vam omogućava da odaberete model željene veličine ovisno o veličini vašeg dnevnog boravka.

Savršena kvaliteta slike!

Srce svakog televizora čini procesor slike, a u ovom slučaju riječ je o četverojezgrenom Philipsovom procesoru P5 koji jamči kristalno jasan i uglađen prikaz slike te posebno dinamičan prikaz slike u pokretu bez neželjenog zamućenja.  Zahvaljujući podršci za 4k UHD rezoluciji i HDR, Philipsova serija televizora 7304 donosi posve novi doživljaj omiljenih filmova, televizijskih emisija i igara, a  podržava i standarde HDR10+ i Dolby Vision. Zahvaljujući tehnologiji HDR10+ kontrast, boja i razina svjetline prilagođavaju se od kadra do kadra, stoga vam na ovaj način omogućavaju odlične HDR performanse. Standardi Dolby Vision i Dolby Atmos osiguravaju odgovarajuću reprodukciju HDR sadržaja kada su u pitanju slika i zvuk. U svakom će trenutku kontrast, svjetline i prikaz boja odgovarati onome što je originalan tvorac videozapisa zamislio, uz jasne slike živopisnih boja i prostoran zvuk. Nadalje, tehnologije poput Micro Dimminga omogućava lokalno zatamnjenje slike čime se poboljšava ukupan kontrast i omogućava iznimno vjeran prikaz boja širokog raspona.

Philips Android TV!

Sučelje Philipsove serije televizora 7304 temelji se na  Androidu najnovije verziji 9.0 (Pie) i osmišljeno je tako da jednostavno i brzo pronađete željeni sadržaj. Na raspolaganju vam je 16 GB prostora za pohranu i instalaciju aplikacija, a ovi televizori dolaze s predinstaliranim najpopularnijim Googleovim aplikacijama za pristup sadržajima kao što su Google Play Movies, Music, Google pretraživanje i You Tube. Navigacija kroz izbornike vrlo je jednostavna i intuitivna, a dostupna vam je i mogućnost upravljanja pomoću glasovnih naredbi, odnosno korištenje Googleovog asistenta ili Amazonove Alexe. Brzo i jednostavno sučelje omogućava lak i jednostavan pristup svim najpopularnijim aplikacijama, a zahvaljujući pristupu Google Play Storeu i Philips App Gallery možete se odmaknuti od tradicionalnog televizijskog sadržaja i uživati u velikom izboru filmova, glazbe, aplikacija i igara dostupnih na internetu. Ono što je najvažnije kod ovog sučelja je kako ćete u samo nekoliko klikova doći do omiljenih aplikacija koje možete razmjestiti tako da su vam zadnje korištenje aplikacije odmah na početku. Priloženi daljinski upravljač jednostavan je za uporabu i savršeno se uklapa u jednostavnost korištenja televizora.

PUS7304---FRONT-BLACK

Spomenimo i kako Philipsova serija televizora 7304 dolazi s vrlo kvalitetnim zvučnicima punog raspona. Ovi zvučnici podržavaju tehnologiju Dolby Atmos te u skladu s time nude jasan i čist zvuk, lako razumljive dijaloge i, što je još važnije, dubok i jasan bas. Posebna A.I. tehnologija brine za prilagodbu zvuka trenutno reproduciranom sadržaju.

Ambilight s tri strane!

Zahvaljujući najnovijoj generaciji jedinstvene Philipsove tehnologije Ambilight  tri strane, ovi će televizori stvoriti nezaboravan ugođaj u prostoriji prilikom gledanja filmova, igranja igara ili slušanja glazbe. Inteligentne LED diode oko rubova televizora boje s ekrana projiciraju na zidove i  prostoriju u realnom vremenu, stvarajući tako poseban doživljaj multimedijalne projekcije u vašem domu. Zahvaljujući tehnologiji Ambilight dobit ćete savršeno usklađeno ambijentalno osvjetljenje u prostoriji, ekran će se doimati daleko veći nego što je u stvarnosti, a slušanje glazbe će se pretvoriti u pravi svjetlosni doživljaj. Intenzitet Ambilight osvjetljenja možete podesiti prema vlastitim željama ili ga čak posve isključiti. Također Ambilight radi i kada je televizor u stanju pripravnosti. Dovoljno je pritisnuti Ambilight na daljinskom upravljaču. U svakom slučaju, najnovija generacija tehnologije Ambilight omogućava vam da svoj televizor doživite na posve nov način i smješta ga u centar vašeg digitalnog doma.

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->