Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.10.2011. 15:57

BlackBerry 

Korisnici BlackBerrya tuže RIM

Mnogi korisnici BlackBerrya iz Kanade i SAD-a, tuže RIM zbog nedavnih globalnih problema.

Korisnici BlackBerrya tuže RIM

U kanadskoj tužbi protiv RIM-a, podnešenoj u ime gotovo polovice korisnika BlackBerrya, koji su zbog nedavnih problema ostali bez e-maila, instant poruka i pristupa internetu, navodi se kako je RIM prekršio uvjete navedene u ugovoru, a slična tužba je podnesena i u SAD-u.

Mada se nakon globalnih problema, predsjednik RIM-a Mike Lazaridis korisnicima ispričao zbog tehničkih kvarova koji su doveli do poteškoća s funkcioniranjem BlackBerrya tijekom nekoliko dana, usput im ponudivši kompenzaciju u vidu komercijalnih igara i aplikacija, mnogi korisnici su zaključili kako to nije dovoljno, te su poduzeli pravne korake kako bi zaštitili svoja potrošačka prava.

Mada RIM ove tužbe nije htio komentirati, izvori bliski ovoj kompaniji navode kako bi ih obeštećenje korisnika moglo koštati oko 25 milijuna dolara.

Za sada se teleoperateri još nisu odlučili povesti pravne postupke protiv RIM-a, no vrlo je vjerojatno kako će i do toga doći, što bi se moglo zaključiti i iz priopćenja hrvatskog Vipneta koje smo objavili prije nekoliko dana.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam