Nalazite se
Članak
Objavljeno: 13.10.2017. 10:07

Procurilo 

VIDEO: Follow Me značajka za Windows 10

Nova značajka stavlja Cortanu u ulogu vašeg vodiča koji će vam pomagati u instalaciji programa i hardvera korak po korak.

VIDEO: Follow Me značajka za Windows 10

Microsoft želi čim više olakšati korištenje Windowsa 10 korisnicima, posebice početnicima bez ikakvog znanja o računalima i informatici. Iz tog razloga ekipa iz Redmonda radi na novoj značajki Follow Me koja će i najvećem tudumu omogućiti instalaciju drivera, softvera i uparivanje PC-a s vanjskim uređajima.

Mada Microsoft službeno još nije predstavio novu značajku, ona je nekako procurila iz njegovih pogona, pa je jedan  korisnik Twittera objavio video u kojem možete vidjeti na koji način će vas Cortana voditi korak po korak kroz proces uparivanja računala s Bluetooth uređajem, a možete ga pogledati ovdje.

 

Glasovno-vizualni tutorial moći ćete isključiti u bilo kojem trenutku, što znači da nećete morati slijediti Cortanine upute za one stvari koje su vam poznate.

Nova Follow Me značajka zasad je još uvijek interni "build" pa nije poznato hoće li biti uključena u nadolazeću jesensku nadogradnju Windows 10 Fall Creators Update, ili u Redstone 4 Update koji izlazi na proljeće.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam