Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.10.2017. 16:06

Nvidia 

VIDEO: Prijavite se za testiranje Nvidia Holodecka

Nvidia počela primati prijave za pojedince i tvrtke koje žele sudjelovati u Early Access programu.

VIDEO: Prijavite se za testiranje Nvidia Holodecka

Nvidijin Project Holodeck predstavljen je u proljeće ove godine, a u međuvremenu ga je Nvidia dala na korištenje odabranoj grupi dizajnera i developera, da bi ga sada ponudila svim zainteresiranim tvrtkama i pojedincima koji se mogu prijaviti putem ove poveznice.

Holodeck je kolaboracijski alat za fotorealističnu virtualnu stvarnost koji omogućuje korisnicima vizualizaciju i interakciju s 3D objektima s ogromnom količinom detalja. To će vam omogućiti da recimo napravite savršeno precizan 3D model budućeg automobila u pravoj veličini te pozovete ekipu dizajnera, mehaničara i autolakirera da virtualno rade na njemu izvana i iznutra, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Zbog izuzetne kvalitete prikaza i renderiranja velikih 3D objekata stvarne veličine u realnom vremenu, Nvidia Holodeck smanjuje potrebu za fizičkim prototipiranjem (izradom fizičkih maketa stvarne veličine), a nudi i realističan fizikalni model koji simulira kako će se objekt ponašati u stvarnom svijetu. Pored toga Holodeck je kompatibilan s Nvidia Isaac AI simulacijskim testnim softverom koji omogućuje testiranje AI algoritama u kontroliranim uvjetima bez rizika od pokretanja lošeg koda na skupim prototipima raznih proizvoda poput sportskih automobila.

Holodeck podržava 3DMax i Mayu, a Nvidia kaže kako će prednost u njezinom odabiru za testiranje sustava u Early Access fazi imati stručnjaci koji imaju veliko iskustvo rada s high-end softverom za 3D modeliranje.

Ako upadnete u program vrlo bismo cijenili da nas pozovete da isprobamo Nvidijin Holodeck. Piće, kokice i reportaža u Vidiju zagarantirani.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam