Nalazite se
  • Lifestyle
  • POTVRĐENO: Han Solo dobiva svoj film 2018.
Članak
Objavljeno: 09.07.2015. 10:10

Disney 

POTVRĐENO: Han Solo dobiva svoj film 2018.

Novi film iz Star Wars svijeta pratit će Hana Soloa u doba prije nego što se upoznao s Lukeom Skywalkerom.

POTVRĐENO: Han Solo dobiva svoj film 2018.

Mnogi fanovi Star Wars franšize filmova, već duži niz godina smatraju da je Han Solo najjači lik čitavog Star Wars serijala, te stoga zaslužuje da se o njemu snimaju filmovi koji neće biti direktno vezani uz zbivanja u dosadašnjim nastavcima. Dakako, glavni razlog popularnosti tog lika leži u činjenici da je u epizodama 4, 5 i 6, Harrison Ford zasjenio sve druge glumce, koji za razliku od njega, nakon Star Warsa gotovo da nisu imali nekakve ozbiljnije karijere.

Prije nekoliko mjeseci pojavile su se glasine da je Disney odlučio udovoljiti fanovima, te planira snimiti čak dva filma o poznatom svemirskom šverceru koji će biti smješteni između Star Wars Ep. 3 i Ep. 4.

Ovih dana Disney je službeno potvrdio da će Han Solo doista dobiti svoji "spinoff prequel" film, čija premijera je planirana za 2018. godinu, a već je odredio i dvojac redatelja koji će ga režirati, Chrisa Millera i Phila Lorda, koji su do sada napravili filmove Lego Movie, Cloudy with a Chance of Meatballs, te oba Jump Street filma.

PhilLordChrisMiller-2015Headshot-1024x683

Film će zajedničkim snagama režirati Phill Lord i Chris Miller.

Scenarij za film rade tata i sin Lawrence i Jon Kasdan, a priča će biti originalna, te će nam pojasniti kako je Han Solo postao švercer, lopov i faca kakvu znamo iz klasičnih SW filmova.

Za sada još nije poznato kome će biti dodijeljene glavne uloge, no producenti će se morati dobro potruditi da pronađu nekoga tko će imati barem dio karizmatičnosti koja krasi Harrisona Forda, koji predstavlja sinonim za Hana Soloa.

Radni naslov filma za sada je "Han Solo Anthology Film", no sigurni smo da će pravi biti znatno maštovitiji. 

Izvor: StarWars.com

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam