Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Najekskluzivnija web stranica
Članak
Objavljeno: 02.07.2015. 10:40

TOP 10 beskorisnih webova 

VIDEO: Najekskluzivnija web stranica

Ova web stranica je totalna suprotnost onome što bi internet trebao biti.

VIDEO: Najekskluzivnija web stranica

Vrlo vjerojatno ste na internetu koji puta naišli na neku potpuno beskorisnu web stranicu. Najčešće se radi o stranicama koje su nedovršene ili zapuštene, no postoje ljudi koji takve weobove izrađuju namjerno, kako bi ispričali neku svoju čudnu priču, te eventualno izazvali medije (uključujući Vidi.hr) da o njima pišu.

Na internetu postoji čak i službena Top 10 lista takvih stranica, pa se možete potruditi da i sami na nju dospijete nekom svojom kreacijom potpuno beskorisnog weba.

Na prvom mjestu liste od nedavno se nalazi stranica Most Exclusive Website, koja je čak natjerala Washington Post da s njezinim vlasnikom napravi intervju. Stranicu se može najbolje opisati kao "čekanje u redu". Vrlo dugo čekanje. Naime, kada na nju dođete, morat ćete upisati svoje ime/nadimak, preuzeti kartu za posjetu, te čekati dok ne dođete na red, što može potrajati doslovce danima. Kada napokon "prozovu" vaš broj, imat ćete punih 60 sekundi samo za sebe, što znači da ćete biti njezin ekskluzivni posjetitelj, jer je to vrijeme rezervirano samo za vas.

Vlasnik stranice Justin Foley, rekao je Washington Postu da je napravio stranicu samo zato da bude totalna suprotnost onome što bi internet trebao biti, otvoren i dostupan svima.

Ako želite vidjeti što se nalazi na stranici, posjetite ovu poveznicu i pokupite svoju kartu, a ukoliko nemate volje čekati možete pogledati video jednog strpljivog korisnika.

TOP 10 beskorisnih web stranica - Johnny Lists

1. mostexclusivewebsite.com– Web stranica toliko ekskluzivna da ju može posjetiti samo jedan korisnik svakih 60 sekundi.
2. wikipe etia.org – Enciklopedija s greškom.
3. theworldsworstwebsiteever.com – Najružnija web stranica.
4. purple.com – Samo ljubičasto.
5. watching-grass-grow.com – Gledanje trave kako raste putem web kamere. Jako uzbudljivo.
6. pleaselike.com – Stranica s Facebook Like gumbom.
7. thebestdinosaur.com – Najbolji dinosaur.
8. iamawesome.com – Čovjek govori istinu.
9. papertoilet.com – Igranje s rolom toalet papira.
10. tencents.info – Novčić  

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam