Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Izdan službeni trailer Marsovca
Članak
Objavljeno: 09.06.2015. 16:43

The Martian 

VIDEO: Izdan službeni trailer Marsovca

Pogledajte prvi službeni trailer najrealističnijeg filma o preživljavanju na Marsu.

VIDEO: Izdan službeni trailer Marsovca

U studenom ove godine, u kina će stići film The Martian (Marsovac), s Mattom Damonom u glavnoj ulozi, koji radi poznati redatelj Ridley Scott (Alien, Blade Runner, Prometheus), prema istoimenoj bestseller SF noveli Andya Weira. 

Mada je do izlaska filma ostalo još jako dugo, Marsovac je već podigao veliki hype, pa svi koji rade na njemu kažu da se radi o najrealističnijem filmu o putovanju i boravku ljudi na crvenom planetu, koji bi nam trebao dočarati kakvi nas sve izazovi očekuju kada se otisnemo ka njemu.

Osnovna priča prati astronauta Marka Watneyja (Matt Damon), koji se u društvu svojih kolega nalazi na Marsu. Nakon jedne žestoke oluje, Watney se izgubi, a njegovi kolege zaključe da je mrtav, te odlete bez njega ka Zemlji. 

Walley je dakako preživio, te se nalazi na negostoljubivom planetu s vrlo ograničenim zalihama koje mu omogućuju samo 31 dan života, pa je prisiljen svojom inventivnošću doći do osnovnih stvari koje su mu potrebne za preživljavanje mjesecima, pa čak i godinama. Kada NASA otkrije da je još uvijek živ, započinje nemoguća misija spašavanja na udaljenosti od 225 milijuna kilometara od Zemlje, pa se priča Walleya isprepliće s događajima na Zemlji i u svemirskom brodu kojim su ga njegovi kolege napustili.

Moramo priznati da nam se ovaj film trenutno nalazi na vrhu želja i iščekivanja. Premijera je predviđena za 25. studeni 2015., a mi vam preporučamo da svakako pogledate prvi službeni trailer

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam