Nalazite se
Članak
Objavljeno: 06.09.2017. 09:38

Partnerstvo 

Samsung QLED TV postao službeni Xbox One X partner

Microsoft kaže da Samsungovi QLED TV-i jedini mogu pružiti pravi 4K UHD gameplay.

Samsung QLED TV postao službeni Xbox One X partner

Nakon što je ove godine prilično iznenadio javnost odlukom da u svojim dućanima prodaje Samsung Galaxy S8 telefone, Microsoft je sada odlučio još više učvrstiti prijateljstvo sa Samsungom, pa je njegov QLED TV odjel proglasio službenim Xbox One X partnerom.

U svojem priopćenju Microsoft navodi da je Xbox One X jedina konzola koja može pružiti "pravi" 4K UHDgameplay, a za to joj je potreban i adekvatan televizor, što konkretno nudi Samsungova QLED TV tehnologija.

Iz tog razloga Microsoft budućim kupcima Xbox One X konzole preporučuje nabavku Samsungovih televizora koji su u stanju isporučiti sliku svjetline 1.500 nita, 100-postotni raspon boja i precizne boje.     

"Dolazak pravog 4K UHD gameplaya na Xbox One X konzoli ove jeseni, gamerima pruža savršen razlog za nadogradnju svojih televizora", kaže Microsoft u svojem priopćenju. "Ako gameri traže TV koji će im pružiti premium 4K HDR kvalitetu, onda su QLED TV i Xbox One X najbolja 4K gaming kombinacija".

Samsungovi novi televizori će se naći u Microsoftovim dućanima gdje će se prodavati Xbox One X konzole, no za sada će to biti ograničeno na tržište SAD-a.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam