Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: eBike koji možete nositi u ruksaku
Članak
Objavljeno: 19.05.2017. 10:39

Smacircle S1 

VIDEO: eBike koji možete nositi u ruksaku

Ovo je najkompaktniji, najpraktičniji i najlakši eBicikl koji smo do sada vidjeli.

VIDEO: eBike koji možete nositi u ruksaku

Kineska tvrtka Smarcircle Technology na Indiegogou je uspješno prikupila novac za lansiranje svojeg praktičnog električnog bicikla bez pedala pod nazivom Smacircle S1.

Glavna značajka ovog prometala je lagana konstrukcija od ugljičnih vlakana koja se može sklapati na inovativan način u pet koraka, pa će vam stati u svaki ruksak, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Čitav eBike teži samo 7 kg, što uključuje i bateriju koju proizvodi Samsung, a za određivanje brzine, praćenje stanja baterije i otključavanje možete koristiti Android ili iOS aplikaciju svojeg mobitela koji se spaja direktno na bicikl.    

Usprkos maloj veličini, Smacircle S1 može prevoziti ljude teške do 100 kg brzinom do 20 km/h zahvaljujući ugrađenom električnom motoru od 240 W. Nadalje, bicikl posjeduje sustav elektroničkog kočenja, prednja i bočna svjetla, a Samsungova litij-ionska baterija će vam omogućiti do 20 km vožnje s jednim punjenjem. Punjač je također uključen u ovaj mali bicikl, što znači da ćete samo izvući utikač i priključiti ga na strujnu utičnicu, a baterija se napuni za 2 i pol sata.

Ukoliko ga naručite preko Indiegogoa u "early bird" ponudi, svoj Smacircle S1 ćete platiti 649 dolara (4.360 kn), što je za 57% manje od planirane cijene u retail dućanima, a isporuke počinju u studenom ove godine.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam