Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.12.2017. 14:03

ReversingLabs 

Hrvatskoj IT tvrtki investicija od 25 milijuna dolara

Hrvatska tvrtka za računalnu sigurnost ReversingLabs zatvorila prvi krug "A series" financiranja.

Hrvatskoj IT tvrtki investicija od 25 milijuna dolara

ReversingLabs je hrvatska softverska tvrtka koja se bavi računalnom sigurnošću na "enterprise" skali, analiziranjem i klasifikacijom velikih količina podataka u realnom vremenu, pri čemu koristi i strojno učenje. ReversingLabs smo svojevremeno posjetili kako bi isprobao VIDILAB Monster PC računalo s Ryzen 7 procesorom u zadacima razbijanja passworda aplikacijom TitaniumCore. Stručnjaci ReversingLabsa su nam demonstrirali da je naš monster PC doista monstrum, obzirom da je standardni benchmark test Titanium Core koji se na njihovim Core i7 računalima vrti 5 minuta i 50 sekundi odradio za samo minutu i 18 sekundi, pa smo tako saznali u kojim konkretnim zadaćama AMD-ov višjezgreni procesor najviše dolazi do izražaja.

Stoga nam je jako drago čuti da je ReversingLabs objavio kako je zatvorio "A Series" krug financiranja vrijedan 25 milijuna dolara koji su vodili Trident Capital Cybersecurity i JPMorgan Chase. Sean Cunningham iz Trident Capital Cybersecurity pridružit će se Upravnom odboru tvrtke Reversing Labs, a ova visoka investicija omogućit će tvrtki širenje na veća globalna tržišta na kojima će svoje usluge ponuditi onim poduzećima koja žele poboljšati svoje obrambene sposobnosti od hakerskih prijetnji.

Vrlo smo uzbuđeni što možemo pozdraviti dolazak Trident Capital Cybersecuritya i JPMorgan Chasea u naš tim, izjavio je Mario Vuksan, CEO ReversingLabsa. Oni osiguravaju kapital koji nam omogućuje širenje naših rješenja klijentima na novim tržištima i industrijama. Njihova stručnost u cybersigurnosti je vrlo velika i jako cijenimo što su prepoznali ReversingLabsova rješenja kao kritičnu komponentu za svako poduzeće koje želi povećati svoju zaštitu od sigurnosnih prijetnji.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam